Hoofd Ander Zagg Slim Case Pro en Rugged Case Pro review: iPad Pro-hoesjes zijn geen partij voor Logitech's Create
Ander

Zagg Slim Case Pro en Rugged Case Pro review: iPad Pro-hoesjes zijn geen partij voor Logitech's Create

Beoordelingen Ze zijn omvangrijk en bieden geen Smart Connector-ondersteuning. Maar het toetsenbord is fijn. TabletS 8 jan. 2017 22:00 PST zagg ipad pro hoesjes Séamus Bellamy

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

  • Uitstekende typervaring voor een 9,7-inch toetsenbordbehuizing
  • Toetsen met achtergrondverlichting maken werken in het donker een makkie
  • Toetsenbord kan worden gekoppeld aan maximaal drie verschillende apparaten
  • Ingebouwde lus voor het vastzetten van Apple Pencil

nadelen

  • Zwak scharnier
  • Magneten zijn niet sterk genoeg om het deksel gesloten of bevestigd te houden als de koffer valt
  • Standaard creëert een grotere voetafdruk dan nodig
  • Zwaar

Ons oordeel

Beste prijzen vandaag

detailhandelaar Prijs Levering Niet beschikbaar Weergave Prijsvergelijking van meer dan 24.000 winkels wereldwijd

Ik heb Zagg's toetsenbordbehuizingen op alle drie mijn iPads gebruikt. Het uitstekende (zij het zware) Rugged Book van het bedrijf staat op mijn iPad Air ($ 149,99 adviesprijs; $ 85 op Amazone ), evenals op mijn iPad mini 2 ($ 139,99 adviesprijs; $ 120 op Amazone ).

De Robuust boek voor de 9,7-inch iPad Pro ($ 149,99 adviesprijs; $ 99 op Amazone ) is goed, maar niet geweldig. Vanwege licentiekosten nam Zagg niet de moeite om een ​​Smart Connector in de iPad Pro-versie te plaatsen van wat misschien wel mijn favoriete toetsenbordbehuizing is.

Toen Zagg nog twee nieuwe hoesjes voor de 9,7-inch iPad Pro aankondigde, zei ik tegen mezelf: Ja! Logitech's Create-case heeft eindelijk wat concurrentie!zagg ruige boek proZagg

Zagg Rugged Book Pro

Het spijt me te moeten melden dat Logitech uitstekend is Creëren Adviesprijs van $ 129,99, beschikbaar op Amazone ) toetsenbordbehuizing heeft nog steeds geen Smart Connector-competitie. Ik vind het ook jammer om te melden dat waar Zagg nieuw is Slim Boek Pro ($ 149,99 adviesprijs, $ 115 op Amazone ) en Robuust boek Pro Adviesprijs van $ 149,99, beschikbaar op Amazone ) gevallen betreft, is het ontbreken van een Smart Connector een ondergeschikt punt. Het zijn waarschijnlijk niet de iPad Pro-hoesjes waarnaar u op zoek bent.

zagg slim boek proZagg

Zagg Slim Book Pro

Het goede nieuws is dat beide gevallen een redelijke mate van bescherming bieden. Met de Slim Book Pro wordt je dure Apple-plaat gehuld in voldoende rubberen plastic om te voorkomen dat hij in je tas wordt gestompt of wordt bekrast door je autosleutels (op voorwaarde dat je hem vervoert met de Slim Book Pro-toetsenbordafdekking eraan bevestigd) en het andere incidentele misbruik dat zelfs de meest voorzichtige iPad-gebruikers per ongeluk op hun apparaat kunnen bezoeken. Eigenaren van de Rugged Book Pro-iteratie van de behuizing kunnen hetzelfde beschermingsniveau verwachten als Zagg's Rugged Book: lagen polycarbonaat, roestvrij staal en rubber werken samen om bescherming tegen stoten te bieden vanaf hoogtes tot zes voet.

Maar met 1,44 pond voor de Slim Book Pro en 1,41 pond voor de Rugged Book Pro, zijn ze verschrikkelijk zwaar. Een van de belangrijkste verkoopargumenten van de 9,7-inch iPad Pro is dat hij licht van gewicht is, maar toch krachtig genoeg om je laptop te vervangen voor veel productiviteitstaken. Klap een van deze hoesjes op je 9,7-inch iPad Pro en je had net zo goed een laptop mee kunnen nemen. In het geval van Zagg's normale Rugged Book-toetsenbordhoes vond ik het extra gewicht prima, omdat de hoes ongelooflijk veel bruikbaarheid en een uitstekende typervaring bood. Ik kan niet hetzelfde zeggen voor een van deze nieuwe gevallen.

hoe dvd af te spelen op macbook air
zagg standaardSéamus Bellamy

De standaard van Zagg zorgde ervoor dat ik hun Slim Pro- en Rugged Pro-koffers naar de stoeprand wilde schoppen.

Scharnieren, standaards en magneten

De laatste generatie Slim en Rugged Book-hoesjes van Zagg hadden sterke scharnieren waarmee je je iPad in bijna elke gewenste positie kon plaatsen. Het maakte typen op een bureau, een vliegtuigtafel of op je schoot gemakkelijk.

Het scharnier dat het toetsenbord aan de iPad koppelt op de Slim Case Pro en Rugged Case Pro is niet geweldig. Ze bieden geen enkele weerstand; de twee helften van de behuizing zouden ongehinderd rond kunnen klappen, ware het niet dat er een metalen standaard in de achterkant van de iPad-behuizing is ingebouwd. Deze standaard veroorzaakt twee problemen. Ten eerste wordt de voetafdruk van de behuizing, wanneer deze wordt gebruikt om te typen, met ongeveer 50 procent vergroot. Dat betekent minder ruimte op elk oppervlak waarop u zich opstelt. Ten tweede, omdat het scharnier geen weerstand biedt, heeft de behuizing de neiging om open te klappen wanneer deze gesloten is, waardoor het scherm van uw iPad mogelijk bekrast of beschadigd raakt. Zagg's argument voor de standaard is dat gebruikers de iPad Pro kunnen instellen om te kijken, erop te tekenen of mee te videochatten, zonder dat het toetsenbord het nodig heeft om het te ondersteunen. Ik kan niet anders dan het gevoel hebben dat dit een stap in de verkeerde richting is.

Het is ook vermeldenswaard dat de iPad-hoes en het toetsenbord aan elkaar zijn gekoppeld met alleen magneten. Dit maakt het gemakkelijk om de twee helften van Zagg's koffers uit elkaar te halen. Maar als u uw iPad in de Slim Pro of Rugged Pro laat vallen, uit ervaring spreekt, zal niets in het universum voorkomen dat de twee helften uit elkaar waaien bij een botsing, waardoor het scherm van uw tablet onbeschermd blijft.

zagg-toetsenbordSéamus Bellamy

Het afneembare toetsenbord biedt een redelijke typervaring en kan worden gekoppeld aan maximaal drie apparaten.

leuke ios 14-ideeën voor het startscherm

Toetsenbord

Het toetsenbord in zowel de Slim Pro als de Rugged Pro is ontworpen om te passen binnen de grenzen van een hoes die past bij de 9,7-inch iPad Pro en biedt een redelijk goede type-ervaring. De toetsen bieden een acceptabele hoeveelheid reizen en zijn groot genoeg met voldoende ruimte ertussen om blind typen mogelijk te maken. Een bovenste rij functietoetsen geeft toegang tot een aantal gewenste sneltoetsen. En gelukkig hebben de toetsenborden in beide gevallen instelbare achtergrondverlichting.

Interessant is dat gebruikers met Zagg maximaal drie apparaten kunnen koppelen met het toetsenbord van de Pro-behuizing. Schakelen tussen gekoppelde apparaten is eenvoudig, dankzij de drie koppelingstoetsen linksboven op het toetsenbord. Hoewel ik me niet kan voorstellen dat iemand het toetsenbord wil gebruiken voor invoer op hun computer, kan het een leuke accessoire zijn voor een home entertainment-systeem of gameconsole.

Beide versies van de hoes hebben een lus om een ​​Apple Pencil in op te bergen. Dat is altijd een welkome functie.

Waar het op neerkomt:

Met hun Slim Book Pro- en Rugged Book Pro-koffers probeerde Zagg het wiel uit te vinden. Helaas resulteerde het experiment in een snelle uitbarsting.

Beste prijzen vandaag

detailhandelaar Prijs Levering Niet beschikbaar Weergave Prijsvergelijking van meer dan 24.000 winkels wereldwijd