Hoofd Ander Welke accessoires werken met de iPad 2?
Ander

Welke accessoires werken met de iPad 2?

BijgewerktDoorDan Frakes 15 mrt 2011 7:00 uur PDT

Slechts een paar weken nadat de iPad 2 werd aangekondigd, is hij in het wild en beschikbaar voor aankoop. (Nou, een soort van.) In feite vermoeden we dat velen van jullie er al een in je opgewonden poten hebben. Maar degenen onder u die nog steeds over de aankoop nadenken, vragen zich waarschijnlijk af of een dergelijke uitgave uw voorraad bestaande accessoires - voor iPad, iPhone of zelfs iPod - overbodig maakt. Immers, als u $ 500, $ 600, $ 700 of meer uitgeeft aan een nieuwe iPad, wie wil er dan nog meer afstaan ​​voor nieuwe add-ons? Zoals we doen met elk nieuw i-apparaat, hebben we de iPad 2 door de accessoire-wringer gehaald om te zien wat werkt en wat niet. Dit is wat we tot nu toe hebben gevonden.

Opladers en batterijen

De iPad 2 heeft dezelfde dock-connectorpoort en stroomvereisten als de originele iPad, wat betekent dat als je een oplader of accu hebt specifiek gemaakt voor de originele iPad, zou het prima moeten werken met het nieuwe model.

De PowerBlock Plus iPad-oplader van Griffin TechnologyAls uw huidige oplader of batterij echter niet voor de iPad is gemaakt, is het antwoord een beetje ingewikkelder. Zoals we vorig jaar hebben besproken, vereist de iPad meer sap dan welke iPhone of iPod dan ook, dus stroomaccessoires die voor die apparaten zijn gemaakt, met andere woorden, degenen die niet over de Gemaakt voor iPad badge: laadt de iPad niet zo snel op als zijn eigen USB-oplader van 10 watt. Krachtige iPhone-opladers, zoals de iPhone-lichtnetadapter van Apple en sommige AC- en autoladers die speciaal voor de iPhone zijn ontworpen, laden de iPad langzamer op, zelfs als de iPad in gebruik is. Andere iPhone-opladers en de meeste opladers die zijn ontworpen voor iPods, leveren niet genoeg stroom om de batterij van de iPad tijdens gebruik op te laden; je ziet het bericht Niet opladen in de menubalk van de iPad. (Deze energiezuinige accessoires zullen: stroom de iPad tijdens gebruik; ze kunnen de batterij gewoon niet tegelijkertijd opladen. Wanneer u de iPad in de slaapstand zet, wordt de batterij van de iPad opgeladen, maar zeer langzaam.)

De situatie is vergelijkbaar voor externe batterijen. De meeste batterijen die voor de iPhone of iPod zijn gemaakt, laden de batterij van je iPad alleen op tijdens de slaap, en zelfs dan heel langzaam. Een paar krachtigere iPod- en iPhone-batterijen kunnen de iPad tijdens gebruik van stroom voorzien, maar laden de batterij niet op tenzij deze slaapt.

hoe maak je een back-up van iPhone naar Mac Catalina

Kortom: als u de batterij van uw iPad snel wilt opladen, wilt u een Made for iPad-batterij.

Koptelefoon

B&W's P5-hoofdtelefoon met inline afstandsbediening/microfoon voor Apple-apparaten

Net als de originele iPad wordt de iPad 2 niet geleverd met een koptelefoon, dus je moet er zelf voor zorgen. De iPad 2 heeft de nu standaard hoofdtelefoonaansluiting van Apple, wat betekent dat hij dezelfde soorten hoofdtelefoons ondersteunt als recente iPhone-, iPod touch- en Mac-modellen: elke hoofdtelefoon met een 1/8-inch (3,5 mm) ministekker werkt prima om naar audio te luisteren, en als je een koptelefoon hebt met een inline-afstandsbediening in Apple-stijl, werkt die controller met de iPad 2 net als met andere Apple-producten: met een afstandsbediening met één knop kun je het afspelen van media regelen en een Met de afstandsbediening met drie knoppen kun je het afspelen regelen en het volume van de iPad aanpassen. Als de inline-afstandsbediening een microfoon bevat, werkt die microfoon ook (zie het volgende item).

microfoons

De microfoon op elke Apple-compatibele inline afstandsbediening/microfoonmodule werkt als een monomicrofoon voor het maken van spraakopnamen in ondersteunde apps. Het werkt ook in Skype en andere spraakgerelateerde apps.

Oudere dock-connectormicrofoons voor de iPod - inclusief de Blue Mikey - werkten niet met de originele iPad, en er lijkt niets veranderd te zijn in termen van compatibiliteit met de iPad 2. Apogee heeft echter onlangs de Mike aangekondigd, een iPad-compatibele microfoon met dockconnector.

Een alternatief, dat we in april 2010 voor het eerst noemden, is een USB-microfoon. Hoewel dit niet officieel wordt ondersteund, zal de iPad, als u een USB-microfoon aansluit op de USB-dongle van Apple's iPad Camera Connection Kit, de microfoon herkennen en u deze in elke microfoonondersteunende app gebruiken. Het voorbehoud hierbij is dat deze directe verbinding alleen werkt met USB-microfoons met een laag vermogen, zoals: Blue's Snowflake . Als je een USB-microfoon hebt die meer kracht nodig heeft, kun je hem nog steeds gebruiken met de iPad, maar je hebt ook een USB-hub met voeding nodig: je sluit de middelpunt in de USB-dongle van de Camera Connection Kit en sluit vervolgens de microfoon aan op de hub. We hebben dit getest met Blue's Yeti Pro en MXL's USB.009 .

Bluetooth-stereohoofdtelefoon

Sennheiser's MM 100 Bluetooth-hoofdtelefoon

Net als bij andere iOS-apparaten kan Bluetooth-stereo ( A2DP ) hoofdtelefoons kunnen gemakkelijk worden gekoppeld aan de iPad 2; alle audio, bijvoorbeeld audio van de iPod- en video-apps en geluid van games, wordt afgespeeld via de gekoppelde hoofdtelefoon. Echter, net als bij de originele iPad, werd de audio van de Skype-app bij mijn tests niet door de koptelefoon geleid, en voor die Bluetooth-koptelefoons die een microfoon bevatten, werkte die microfoon niet met Skype of audio-opname-apps. (Het werkte wel voor telefoontjes.)

Als het gaat om afspeelbesturing, is de iPad 2 in betere staat dan de originele iPad toen hij vorig jaar debuteerde, aangezien iOS nu ondersteuning biedt voor AVRCP , het Bluetooth-profiel dat volledige afspeelcontrole mogelijk maakt via Bluetooth-hoofdtelefoons en -luidsprekers. (Deze functie debuteerde in iOS 4.1.) Als je een Bluetooth-koptelefoon hebt met afspeelknoppen (Vorige, Afspelen/Pauze, Volgende), kun je die knoppen gebruiken om het afspelen van media op de iPad 2 te regelen.

Bluetooth mono-headsets

We hebben de iPad getest met verschillende Bluetooth mono-headsets, en hoewel we sommige ervan met de iPad 2 konden koppelen, waren we niet in staat om het geluid van de iPad 2 naar de headset te sturen, en we konden de microfoon van de headset ook niet gebruiken met toepassingen die microfooninvoer accepteren.

Dit waren echter allemaal standaard mono Bluetooth-headsets. Sommige Bluetooth-headsets met één oor, zoals verschillende van Jabra, ondersteunen A2DP (stereo Bluetooth), ondanks dat het mono-modellen zijn. Met de originele iPad kon je deze A2DP single-ear headsets koppelen en via de headset naar muziek en andere audio luisteren. We hadden geen mono A2DP-compatibele headsets bij de hand om te testen, maar we vermoeden dat dit ook geldt voor de iPad 2.

Creative Ziisound D5 Bluetooth-luidsprekers

Bluetooth-luidsprekers

Net als bij Bluetooth-stereohoofdtelefoons (A2DP), kunnen Bluetooth-luidsprekersystemen eenvoudig worden gekoppeld aan de iPad 2 en, wanneer ze als audio-uitgang worden gekozen, leiden ze alle audio door de luidsprekers. En dankzij iOS 4.1 en hoger kunnen de bedieningselementen op het luidsprekersysteem worden gebruikt om het afspelen van media op de iPad te regelen.

Bluetooth-accessoires voor het streamen van audio naar uw stereo, zoals die van Belkin Bluetooth-muziekontvanger , werken ook goed, zodat u video's kunt bekijken of games kunt spelen op het scherm van uw iPad terwijl de audio door uw grote installatie wordt afgespeeld.

AirPlay-luidsprekers en -ontvangers

AirPlay , aanvankelijk toegevoegd in iOS 4.2 en verbeterd in iOS 4.3 , kunt u draadloos media vanaf uw iOS-apparaat naar een AirPlay-compatibel luidsprekersysteem, ontvanger of mediaspeler sturen. Omdat het iOS 4.3 draait, kan de iPad 2 alle audio naar elk AirPlay-compatibel audiosysteem sturen. Nadat u de audio naar een AirPlay-systeem hebt overgeschakeld, bijvoorbeeld door het AirPlay-menu in de iPod-app te gebruiken, wordt alle audio naar dat systeem verzonden totdat u de audio terugschakelt naar de iPad zelf. Je kunt ook video's vanuit de Video's-app en foto's en video's vanuit de Foto's-app naar een Apple TV van de tweede generatie sturen.

Luidsprekers docken

iHome's iPad-compatibele iA100

Een jaar geleden merkten we dat maar weinig luidsprekerdocks - luidsprekersystemen met een 30-pins dock-connectorhouder - op de iPad passen, aangezien de meeste Het Universal Dock-ontwerp van Apple , die bedoeld is voor iPods en iPhones. Helaas is dat niet veel veranderd, ondanks de populariteit van de iPad. Slechts enkele leveranciers, waaronder Philips, Altec Lansing , en ik huis , hebben docking-speakers uitgebracht met een houder die groot genoeg is voor de iPad.

Het andere probleem is, zoals hierboven vermeld, macht. Als het je lukt om een ​​iPad aan te sluiten op een luidsprekerdock die is ontworpen voor een iPhone of iPod, hebben we dat gedaan met Dockverlengkabel van CableJive -de audio van de iPad wordt afgespeeld via de luidsprekers en alle afspeelknoppen op de luidspreker werken zoals verwacht; het systeem kan de batterij van de iPad echter niet opladen terwijl het scherm van de iPad is ingeschakeld - een systeem met wisselstroom zal over het algemeen beperkt zijn tot het stabiel houden van het batterijniveau van de iPad, terwijl een draagbaar luidsprekersysteem dat op batterijstroom werkt misschien niet eens doe dat. (Een iPhone/iPod-speakerdock) zullen laad de batterij van de iPad heel langzaam op als u het scherm van de iPad uitschakelt tijdens het afspelen van muziek.)

hoe doe je een gesplitst scherm op ipad

Als uw luidsprekerdock een aux-ingang heeft, kunt u in plaats daarvan de iPad via die aansluiting aansluiten (zie het volgende item). Het nadeel van deze aanpak is dat u alle bedieningselementen op de luidspreker verliest waarvoor een dock-verbinding nodig is.

Actieve luidsprekers en traditionele stereosystemen

Zoals met elk apparaat met een audio-uitgang, werkt de iPad prima met actieve computerluidsprekers of elk standaard stereosysteem met lijningangen. Je trekt gewoon een kabel uit de koptelefoonaansluiting van de iPad (of, voor een beter geluid, de line-out-aansluiting aan) Apple's iPad 2-dock of een audioadapter van derden, zoals die van Zendstation en KabelJive ) op een van de ingangen van het audiosysteem. Als u een dock of adapter gebruikt, kunt u mogelijk ook de eigen oplader van de iPad aansluiten om ook snel op te laden.

FM-zenders

De meeste iPod- en iPhone FM-zenders, vooral degene die zijn ontworpen voor gebruik in de auto, zijn eigenlijk een combinatie van een audioaccessoire dat het audio-uitgangssignaal van uw speler oppikt via de dockconnectorpoort en een oplader die stroom levert via die poort. Net als bij de originele iPad, ontdekten we dat recente FM-zenders met dockconnector in staat zijn om het audiosignaal van de iPad 2 met succes op te pakken en over de gekozen FM-frequentie te verzenden. Tenzij een zender specifiek voor de iPad is ontworpen, heeft het oplaadcircuit hetzelfde probleem als andere iPod- en iPhone-opladers: het accessoire kan de iPad niet opladen terwijl de iPad in gebruik is, waardoor de iPad de Niet opladen bericht. (Net als bij docking-luidsprekers moeten FM-zenders met dockconnector die zijn ontworpen om een ​​iPod of iPhone op te laden, de iPad heel langzaam opladen wanneer de iPad slaapt en zelfs terwijl de iPad muziek afspeelt met het scherm uitgeschakeld.)

FM-zenders die gewoon de audio van de koptelefoonaansluiting van je apparaat halen, werken natuurlijk prima met de iPad 2.

Accessoires voor video-uitgang

Apple's digitale AV-adapter

hoe een back-up van itunes te verwijderen

Als je video van je iPod en op een ander scherm wilt krijgen, biedt Apple vier verschillende opties: de Apple Digital AV Adapter van $ 39, waarmee je HD-video van ondersteunde apps kunt weergeven en het scherm van de iPad 2 kunt spiegelen via HDMI; de $ 29 Apple VGA-adapter (voorheen de iPad Dock Connector-naar-VGA-adapter), waarmee u video kunt uitvoeren via een VGA-verbinding - met een resolutie van 1024 x 768 met een scansnelheid van 720p - van compatibele apps evenals het scherm van de iPad 2 spiegelen; de Apple Component AV-kabel , die video uitvoert van compatibele apps met een resolutie van 480p of 576p; en de $ 39 Apple composiet AV-kabel , die werkt met compatibele apps om video uit te voeren met een resolutie van 480i. (De digitale AV-adapter biedt audio-uitvoer via HDMI; de component- en composiet-AV-kabels bevatten links/rechts analoge audiokabels. Voor het uitvoeren van audio terwijl u de Apple VGA-adapter gebruikt, hebt u een aparte audiokabel nodig die het audiosignaal van de hoofdtelefoonaansluiting van iPad 2.)

Houd er rekening mee dat om iTunes-video met hogere definitie (gehuurd of gekocht) op een extern beeldscherm te bekijken, u de digitale AV-adapter of de component-AV-kabel moet gebruiken. Dit komt omdat de HD-video's van iTunes zijn: HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) en vereisen een HDCP-compatibele verbinding, die deze twee accessoires bieden. Als je de digitale AV-adapter of component-AV-kabel niet hebt, moet je de standaarddefinitieversies van je door iTunes gekochte video's met je iPad synchroniseren; de SD-versies worden afgespeeld via de VGA-adapter of composietkabel.

U kunt ook videoaccessoires van derden gebruiken die de benodigde door Apple goedgekeurde schakelingen bevatten, waaronder de meeste Made for iPad-, Made for iPhone- en Made for iPod-gecertificeerde videoaccessoires die de afgelopen jaren zijn gemaakt. Met deze accessoires kunt u video naar tv's uitvoeren via component- of composietaansluitingen, samen met stereogeluid.

De Zeppelin Air van B&W is zowel een luidsprekerdock als een audiosysteem met AirPlay.

Camera-aansluitingen

Apple's iPad Camera Connection Kit van $ 29, die vorig jaar debuteerde, maakt het gemakkelijk om foto's van een SD-kaart of rechtstreeks van je digitale camera naar de iPad over te zetten; de kit werkt met zowel de originele iPad als de iPad 2. Er zijn ook vergelijkbare producten van derden op de markt, maar die hebben we niet getest; als ze met de originele iPad werkten, zouden ze goed moeten werken met het nieuwe model.

Helaas werkt de oudere cameraconnector van Apple voor bepaalde iPod-modellen niet met beide iPad-generaties.

Toetsenborden

Het schermtoetsenbord van de iPad kan je maar zo ver brengen; soms wil je een echt, fysiek toetsenbord. Met het debuut van de originele iPad introduceerde Apple het iPad Keyboard Dock, dat het standaard aluminium toetsenbord van Apple combineert met een verzwaarde dock die je iPad rechtop houdt tijdens het typen en poorten biedt voor opladen, synchroniseren en audio-uitvoer. Maar het Keyboard Dock past niet zo perfect bij de iPad 2 - de vorm van de iPad 2 is net zo anders dat, in onze tests, de tablet niet zo nauw in de houder van het Keyboard Dock zit als de originele iPad. Met een beetje kracht kregen we echter een goede verbinding. ( Gentlyl het plaatsen van de iPad 2 in het Keyboard Dock resulteerde vaak in een verbroken verbinding tijdens het typen. We ontdekten ook dat de pasvorm zo precies is dat als je een beschermende bodyfilm op je iPad 2 installeert, die minimale extra dikte voldoende is om een ​​verbinding helemaal te voorkomen.)

Apple heeft geen nieuwe versie van het Keyboard Dock voor de iPad 2 aangekondigd. Het woord op straat is dat het Keyboard Dock niet goed verkocht. Wat, als het waar is, ons niet zou verbazen: hoewel het een heel mooi toetsenbord is, is de dock-cradle te zwaar en omvangrijk om gemakkelijk in te pakken, en een iPad-toetsenbord is voor veel mensen het meest wenselijk als je onderweg bent.

Hetzelfde lot overkomt veel toetsenbordbehuizingen - die een fysiek toetsenbord combineren met een beschermhoes - die zijn gemaakt voor de originele iPad. Omdat de iPad 2 dunner is en een andere vorm aan de achterkant en randen heeft, passen veel van deze toetsenbordbehuizingen gewoon niet op de nieuwe iPad (zie het gedeelte over hoezen hieronder), zelfs als hun toetsenborden, die meestal Bluetooth zijn, werk er prima mee. Een aantal leveranciers van toetsenbordbehuizingen hebben aangekondigd dat er aan iPad 2-versies wordt gewerkt.

Het draadloze Bluetooth-toetsenbord van Targus voor iPad

Standalone Bluetooth-toetsenborden doen het beter. Elk standaard draadloos Bluetooth-toetsenbord kan worden gekoppeld aan de iPad, zodat je op echte toetsen kunt typen in elke app waar je tekst kunt invoeren - de iPad 2 heeft in dit opzicht niets veranderd. Echter, zoals ik vorig jaar opmerkte bij het vergelijken van het iPad-toetsenborddock met Bluetooth-toetsenborden, zal een standaard Bluetooth-computertoetsenbord iPad-specifieke speciale functietoetsen missen, zoals de vele die te vinden zijn op het iPad-toetsenborddock. Als u op zoek bent naar een Bluetooth-toetsenbord, overweeg dan een toetsenbord met deze toetsen, zoals: Het draadloze Bluetooth-toetsenbord van Targus voor iPad .

Hoe zit het met bekabelde toetsenborden? Toen de originele iPad debuteerde, ontdekten we dat sommige USB-toetsenborden werkten met de USB-poort van de Camera Connection Kit. Helaas lijkt iOS 4.2 te hebben: verminderde de hoeveelheid stroom die door de dock-connectorpoort wordt geleverd , en een resultaat van die verandering is dat USB-toetsenborden, zelfs die met een laag stroomverbruik, niet langer werken met de originele iPad. Die verandering lijkt te zijn doorgevoerd naar de iPad 2 en iOS 4.3, aangezien geen van de bedrade toetsenborden die we met de iPad 2 probeerden, via de Camera Connection Kit, werkte. (We hebben de powered-USB-hub-truc, hierboven genoemd bij het bespreken van USB-microfoons, niet geprobeerd.)

andere dokken

Net als het iPad-toetsenborddock van Apple, past het standaard iPad-dock voor de originele iPad bijna op de iPad 2, maar de nieuwe vorm van de iPad 2 zorgt ervoor dat hij niet perfect past dankzij de precieze pasvorm van de achterste steun van het Dock. in tegenstelling tot met het Keyboard Dock waren we echter in staat om de iPad 2 goed genoeg in het originele iPad Dock te plaatsen om succesvol te synchroniseren en op te laden. de verbinding verbreken. (appel maakt) een iPad 2-dock speciaal ontworpen voor de iPad 2.)

Hoewel we geen dock-cradles van derden voor de originele iPad bij de hand hebben om te testen, vermoeden we dat hetzelfde zal gelden: als de dock-cradle perfect past bij de vorm van de originele iPad, zul je waarschijnlijk wat moeite hebben om het te gebruiken met de iPad 2. Als het dock daarentegen een kale dockconnector heeft en een achtersteun die niet zo nauwsluitend is, zou het prima moeten werken met de iPad 2.

Koffers, tassen en andere bescherming

Leveranciers van accessoires hebben al veel hoesjes voor de iPad 2 aangekondigd, maar wat als je al een hoesje voor de originele iPad hebt? Of wat als je een goede deal hebt gevonden op een oudere iPad-hoes bij opruiming? Past het in het nieuwe model? Kan zijn.

Tom Bihn's Letters voor iPad

Vanwege de nieuwe vorm van de iPad 2 - een plattere achterkant met meer taps toelopende randen - en een dunner profiel, passen nauwsluitende hoesjes zoals harde schalen, siliconen skins en de meeste folio-achtige hoesjes die zijn gemaakt voor de originele iPad niet op de iPad 2. Aan de andere kant passen de bestaande hoezen en hoezen met ritssluiting prima op de nieuwe iPad - je merkt niet echt wat extra ruimte, van voren naar achteren, omdat hoezen al de neiging hebben om losjes te passen. En natuurlijk passen iPad-tassen en -packs voor de originele iPad ook in iPad 2.

iCloud-foto's kunnen niet worden ingeschakeld

Wat betreft nieuwe iPad 2-specifieke hoesjes, we hebben er al een paar ontvangen: sommige zelfs voordat we een iPad 2 . hadden -en de meeste passen goed bij de nieuwe iPad. In tegenstelling tot de originele iPad, waar sommige van de eerste hoesjes gebaseerd leken te zijn op weloverwogen gissingen over de afmetingen van de iPad, lijkt het erop dat veel verkopers van hoesjes gedetailleerde afmetingen van de iPad 2 hadden ruim voordat deze werd uitgebracht.

We zullen tassen en hoesjes voor de iPad 2 beoordelen om u te helpen de juiste te kiezen, maar hier zijn een paar snelle tips, aangepast aan de gids van vorig jaar: Als u online winkelt voor een iPad-hoes, controleer dan eerst de specificaties met die van Apple iPad-specificaties , of stuur een e-mail naar de verkoper om te bevestigen dat het verzendproduct echt op de iPad 2 past. (Sommige leveranciers zijn hun tassen en koffers aan het ombouwen nu de iPad 2 officieel verkrijgbaar is.) Ten tweede, zoals je misschien al hebt afgeleid, als je zie een nauwsluitende hoes die beweert zowel op de originele iPad als op de iPad 2 te passen, wees sceptisch. Ten derde wordt een flink aantal tassen geadverteerd als iPad/netbook-modellen, maar weinigen zijn geschikt voor de iPad - de iPad is veel dunner dan de typische netbook en zwemt rond in het computercompartiment.

De andere optie voor bescherming is een beschermende film, ofwel voor alleen het scherm van de iPad of voor het hele lichaam. Vorig jaar hebben onze PCWorld-collega's de iPad aan een stresstest onderworpen en ontdekten dat het scherm van het apparaat krasvast was, zelfs toen redacteuren probeerden het glas met een spijker te etsen. De iPad 2 lijkt hetzelfde glas te gebruiken, dus zonder een beschermende schermfilm zit je waarschijnlijk goed. Daarnaast hebben we het afgelopen jaar een aantal iPad-schermfilms getest, op enkele uitzonderingen na, zoals: Power Support's Crystal Film , we waren teleurgesteld - veel verminderde helderheid van het scherm of voegde schittering toe, en sommige namen veel meer vingerafdrukken op dan een kaal scherm. Evenzo hebben we slechte ervaringen gehad met de meeste ontspiegelde schermbekledingen voor de iPad ( Moshi's iVisor AG een van de uitzonderingen is).

Als je een herbruikbare schermfilm voor je originele iPad hebt en je je afvraagt ​​of je die film van de iPad naar de iPad 2 kunt migreren, is het antwoord mogelijk. De schermen op de twee iPad-generaties zijn identiek in grootte, maar de hoekradius van het scherm van de iPad 2 is iets kleiner - het scherm van de iPad 2 heeft scherpere hoeken, als je wilt - dus de pasvorm van de film is misschien niet perfect in de hoeken. (Het is ook vermeldenswaard dat, zoals iedereen die een van deze schermfilms heeft aangebracht zich kan voorstellen, het moeilijk is om een ​​schermfilm te verwijderen en opnieuw aan te brengen. Als je van dit soort schermbescherming houdt, wil je misschien de kogel bijten en gewoon kopen een nieuwe film voor je iPad 2.)

NLU's BodyGuardz Armor Carbon Fiber Skin voor iPad 2

Wat betreft full-body films, beide OnzichtbaarSchild en NLU (BodyGuardz) hebben nieuwe versies voor de iPad 2 aangekondigd. We hebben beide producten getest op de originele iPad en we waren onder de indruk van de antikrasbescherming die ze bieden. NLU heeft ook debuteerde de BodyGuardz Armor koolstofvezel huid , die de achterkant van de iPad 2 beschermt, en je kunt vergelijkbare bescherming aan de achterkant krijgen - met meer artistieke flair - van Gelaskins voor de iPad 2 . Helaas kunnen herbruikbare full-body films gemaakt voor de originele iPad niet worden gebruikt met de iPad 2 dankzij de andere vorm van de behuizing van de iPad 2.

Als u nog andere vragen heeft over de compatibiliteit van accessoires, laat het ons dan weten in de opmerkingen. We zullen de komende weken en maanden natuurlijk veel iPad-accessoires beoordelen, dus houd ons in de gaten voor meer informatie over specifieke producten.

Bijgewerkt 16-3-11, 9.00 uur om informatie toe te voegen over het Apple iPad Dock en andere docks, evenals informatie over het overzetten van schermfilms van een oude iPad naar een nieuwe. Bijgewerkte compatibiliteit met het iPad-toetsenborddock en VGA-adapter. Een domme typfout hersteld.

[ Dan Frakes is senior editor voor TabletS. ]

iPad-dockconnector naar VGA-adapter

Digitale AV-adapter

Lees ons volledige Digitale AV Adapter review

iPad Smart Cover (voor iPad 2)

Lees ons volledige iPad Smart Cover (voor iPad 2) review

iPad 2-familie

Lees ons volledige iPad 2 familie recensie

iPod-cameraconnector

Lees ons volledige Beoordeling iPod-cameraconnector