Hoofd Software Welkom in Apple-land, waar het nooit 69 graden is
Software

Welkom in Apple-land, waar het nooit 69 graden is

Nieuws Apple's Weather-app geeft om de een of andere reden geen 69 graden weer in iOS 14. Staf Schrijver, TabletS 13 juli 2021 10:13 uur PDT ios weer 69 graden IDG

Apple heeft al lang een vrij puriteins standpunt over seks in zijn producten en diensten, maar dit gaat te ver. De iOS 14.7 Weather-app (en mogelijk ook enkele eerdere versies) weigert resoluut een temperatuur van 69 graden te tonen. Het zal het niet tonen als de huidige temperatuur, noch in de komende hoogte- en dieptepunten van het weer, zelfs wanneer elke andere weer-app en -service dat als de huidige temperatuur laat zien.

houd de menubalk zichtbaar in Mac op volledig scherm

Interessant, 69 graden zullen worden weergegeven op het weer widget startscherm . En zoals ontdekt door De rand , hadden oude versies van iOS deze beperking niet: ze vonden een apparaat met iOS 11.2.1 dat de juiste temperatuur liet zien.

Zoals je kunt zien in de afbeelding hierboven, toont iOS 14 (links) niet de juiste temperatuur van 69 graden voor Montpelier, Vt., maar de widget (midden) geeft het prima weer. En de bètaversie van iOS 15 (rechts) heeft geen probleem om 69 graden weer te geven.hoe vind ik het serienummer van mijn iphone

Het is onduidelijk hoe dit heeft kunnen gebeuren, of wat het beoogde gedrag is. Misschien corrigeert iOS 15 wat alleen een bewuste maar onverstandige keuze kan zijn geweest, of misschien is Apple van plan dat zijn Weather-app nooit het getal 69 weergeeft, hoe nauwkeurig het ook is, en we zullen zien dat iOS 15 dit gedrag overneemt voordat het wordt uitgebracht .

We vermoeden dat dit een afrondingsfout is die is geïntroduceerd in recente versies van iOS 14 - de Weer-app berekent mogelijk alle temperaturen intern in Celsius en rondt deze af op een geheel getal voordat weergave van de Fahrenheit-conversie. Het weer widget (en de Weer-app van iOS 15) rondt de Celsius-waarde waarschijnlijk niet af vóór de conversie naar Fahrenheit.