Hoofd Ander VMware brengt Fusion 6 uit ter ondersteuning van OS X Mavericks, Windows 8.1
Ander

VMware brengt Fusion 6 uit ter ondersteuning van OS X Mavericks, Windows 8.1

Nieuws Editor, TabletS 3 sep. 2013 22:00 PDT

Al jaren kijken we naar een voortdurende tit-for-tat-strijd tussen VMware en parallellen . Beide bedrijven maken virtualisatie-apps - VMware Fusion en Parallels Desktop - waarmee je Windows (en andere besturingssystemen) op je Mac kunt draaien. Elk jaar brengen de twee bedrijven nieuwe versies van hun apps uit, waarbij ze elkaar proberen te overtreffen. VMware heeft zojuist zijn salvo voor 2013 afgevuurd en versie 6 van zijn Fusion- en Fusion Professional-virtualisatie-apps uitgebracht.

hoe vind ik een vrienden iphone

Aangezien VMware Fusion draait om het draaien van andere besturingssystemen op de Mac, is het niet verwonderlijk dat de nieuwe release zich richt op compatibiliteit met de nieuwste versies van OS X en Windows.

Fusion 6 is speciaal ontworpen om te profiteren van nieuwe functies in OS X Mavericks, waaronder de verfijnde bediening van apps op volledig scherm. (Het is een aantrekkelijk vooruitzicht om een ​​virtuele Windows-machine schermvullend op het ene scherm te draaien, terwijl je OS X-apps nog steeds onafhankelijk op een ander scherm worden uitgevoerd.) Fusion 6 kan ook de verbeterde dicteerondersteuning van Mavericks naar Windows-apps brengen.Fusion 6 is ook klaar om te ondersteunen Windows 8.1 (die medio oktober wordt geleverd) als een van de andere besturingssystemen die het op je Mac zal draaien. Net als bij eerdere versies van Fusion en Windows, kun je apps uit de Windows Store naast je Mac-apps (met hun eigen pictogrammen in het dock en alles) of allemaal samen in één Windows-venster uitvoeren .

Net als eerdere versies kan Fusion 6 uw Windows-apps naast uw Mac-software uitvoeren, of geïsoleerd in een enkel Windows-venster.

VMware zegt dat het ook Fusion 6 is geoptimaliseerd voor een aantal van de nieuwste en aankomende Mac-hardware. Het biedt betere ondersteuning voor het uitvoeren van Windows op Retina-schermen en zorgt voor kleine dingen, zoals Windows vertellen om te stoppen met proberen de harde schijf te defragmenteren wanneer uw Mac een SSD heeft. Het kan werken met veel robuustere hardware dan voorheen, inclusief systemen met 16 virtuele CPU's, 64 GB RAM en 8 TB schijfopslag. (Ik kan me niet voorstellen waarom.)

De professionele versie van Fusion 6 voegt een aantal functies toe waar alleen een IT-directeur dol op zou kunnen zijn: de mogelijkheid om beperkingen voor virtuele machines te definiëren (zodat gebruikers bijvoorbeeld geen gevaarlijke dingen kunnen doen aan instellingen), efficiënter klonen (zodat u meerdere virtuele machines zonder zoveel schijfruimte te verspillen), en dergelijke.

hoe documenten te scannen met iphone

VMware Fusion 6 kost $ 60, terwijl de professionele versie $ 130 kost. Als u upgradet van Fusion 4 of 5, kunt u upgraden naar Fusion 6 of Fusion 6 Professional voor respectievelijk $ 50 of $ 70. Er is ook een gratis proefperiode van 30 dagen beschikbaar voor beide.