Hoofd Ander Stickies overzetten van de ene Mac naar de andere
Ander

Stickies overzetten van de ene Mac naar de andere

DoorChristopher Breen,Senior redacteur, 7 juli 2011 4:20 uur PDT

Lezer Wally Bock wil graag een verzameling stickies op de ene Mac loskoppelen en op de andere plakken. Hij schrijft:

Ik gebruik Stickies om dingen te onthouden en te ordenen. Maar hoe kan ik mijn Stickies-notities van mijn iMac naar mijn MacBook Pro verplaatsen, zodat ik over beide dezelfde informatie heb?

Wacht even. Laat me ervoor zorgen dat ze tegenwoordig nog steeds Stickies op Macs plaatsen ... huh, whaddayaknow. (I kid.) (Nee, dat doe ik helemaal niet.)Uw Stickies-notities worden opgeslagen in een bestand met de naam StickiesDatabase. Je kunt het vinden door dit pad te volgen uwgebruikersmap /Bibliotheek/StickiesDatabase. Kopieer dat bestand gewoon van deze locatie op uw iMac naar dezelfde locatie op uw MacBook Pro (ter vervanging van het StickiesDatabase-bestand op uw laptop).

En nu een eigen opmerking: ik had vannacht een droom dat een aankomende versie van Mac OS de bibliotheekmap in je gebruikersmap zou verbergen. (Vermoedelijk omdat normale gebruikers niet zouden willen rotzooien met de items in deze map.) Gelukkig herinnerde ik me in dezelfde droom dat als je in de Finder kiest voor Ga -> Ga naar map, voer ~/Bibliotheek , en klik op Go, je wordt naar deze map gebracht waar je bestanden kunt manipuleren zoals je wilt.