Hoofd Accessoires Tech Armor Lightning-kabelreview: gedekt door een levenslange garantie
Accessoires

Tech Armor Lightning-kabelreview: gedekt door een levenslange garantie

Beoordelingen De Tech Armor-kabel is eenvoudig, zoals de kabel van Apple of Amazon, maar met premium-upgrades waardoor hij langer meegaat. TabletS 26 dec. 2017 22:00 PST technisch pantser 4 Tech Armor

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Levenslange garantie

nadelen

  • Garantie dekt geen schade door slijtage

Ons oordeel

Beste prijzen vandaag

detailhandelaar Prijs Levering Niet beschikbaar Weergave Prijsvergelijking van meer dan 24.000 winkels wereldwijd tech pantser 2Tech Armor

Tech Armor's Lightning-kabel is vrij eenvoudig, maar wordt gedekt door de beperkte levenslange garantie van Tech Armor, die defecten in ontwerp, montage, materiaal en vakmanschap dekt. Dus hoewel de kabel van Tech Armor geen mooie beschermende elementen heeft om rafelen en breken te voorkomen, belooft het bedrijf kabels voor altijd te repareren of te vervangen met defect materiaal.

De Tech Armor-kabel loopt echter een aantal stappen voor op de kabel van Apple. De Tech Armor-kabel is verkrijgbaar in twee kleuren ( wit en ruimte grijs ), twee lengtes ( 2 voet ($ 14) en 6 voet ($ 15)). Ze zijn goedkoper dan de goedkoopste Apple-kabel en de Tech Armor-kabel gaat langer mee.

technisch pantser 3Tech Armor

De slanke, ronde kabel van Tech Armor is netjes gewikkeld in gevlochten nylon. De Lightning-connector en USB-stekker zijn ondergebracht in stevige, speciaal ontworpen rubberen omhulsels, die zich uitstrekken om het nekgedeelte van de kabel te beschermen. De behuizing van de Lightning-connector is iets dikker dan die van Apple, maar niet veel - in de meeste gevallen zou je geen problemen moeten hebben.Waar het op neerkomt:

De Tech Armor-kabel is eenvoudig, zoals de kabel van Apple of Amazon, maar met premium-upgrades waardoor hij langer meegaat. Ook zegt de garantie-informatie op de productpagina van de Lightning-kabel dat het bedrijf kabels zal vervangen die defect zijn of beschadigd zijn door slijtage. De daadwerkelijke garantiepagina sluit normaal gebruik en slijtage uit, maar als het bedrijf versleten producten opknapt, is deze kabel zeker de moeite waard.

Apple Thunderbolt 3 naar Thunderbolt 2 adapter

Beste prijzen vandaag

detailhandelaar Prijs Levering Niet beschikbaar Weergave Prijsvergelijking van meer dan 24.000 winkels wereldwijd