Hoofd Software Sociaal entertainmentnetwerk IMVU lanceert Mac-client
Software

Sociaal entertainmentnetwerk IMVU lanceert Mac-client

DoorPhilip Michaels 28 sep. 2010 22:01 PDT

De IMVU online community gaat naar de Mac. Op woensdag, IMVU , een sociaal entertainmentnetwerk met 50 miljoen geregistreerde gebruikers, kondigde aan dat het zijn eerste Mac-client uitbracht.

IMVU omschrijft zichzelf als een sociaal entertainmentbedrijf waarvan de leden 3D-avatars gebruiken om nieuwe mensen te ontmoeten, te chatten en online games te spelen. IMVU, opgericht in 2004, telt elke maand meer dan 10 miljoen unieke bezoekers op zijn site.

Met de Mac-client van IMVU kunnen Mac-gebruikende leden van het sociale entertainmentnetwerk nieuwe mensen ontmoeten, met vrienden chatten en games spelen.Jarenlang hebben mensen ons gevraagd om een ​​Mac-client vrij te geven, vertelde IMVU-CEO Cary Rosenzweig TabletS . We kriebelen roze over het uitbrengen van deze [Mac-versie].

Mac-gebruikers die meld je aan bij de service en download de gratis Mac-client kan een ervaring verwachten die ongeveer lijkt op de pc-versie, zegt Rosenzweig. IMVU werkt volgens een freemium-model: gebruikers kunnen zich gratis aanmelden en de service gebruiken, maar ze kunnen ook betalen om credits te kopen die ze gebruiken om virtuele goederen te kopen. IMVU beweert zelfs 's werelds grootste catalogus van virtuele goederen te bieden met meer dan 4 miljoen items waarmee gebruikers hun avatars kunnen aanpassen en verbeteren.

hoe de microfoon op ipad uit te schakelen

Naast de Mac-client heeft IMVU ook een iPhone-app uitgebracht: IMVU 2Go.

De Mac-client van IMVU werkt op Mac OS X 10.5 en hoger, inclusief Snow Leopard.

De release van de Mac-client voor IMVU volgt op het debuut van IMVU 2Go, een app voor de iPhone en iPod touch die twee weken geleden stilletjes in de App Store van Apple arriveerde. De mobiele app, die iOS 3.0 en hoger vereist, werkt in wezen als een berichtenclient. Gebruikers kunnen chatten met vrienden, hun IMVU-profiel wijzigen en bijwerken, IMVU-nieuws ontvangen en deelnemen aan wedstrijden op de sociale entertainmentsite, zoals de dagelijkse kostuumwedstrijd voor avatars. Het bedrijf is van plan om in de toekomst meer mogelijkheden aan zijn mobiele app toe te voegen, zegt Rosenzweig.

IMVU 2Go is een gratis download uit de App Store.