Hoofd Ander Enge lettertypen voor Halloween
Ander

Enge lettertypen voor Halloween

DoorJay J. Nelson 20 okt 2009 22:00 PDT

Halloween (31 oktober) gaat soms gepaard met gevoelens van angst en angst, maar het kan ook inspireren tot viering en herinnering.

Je kunt deze houdingen zien in de wereld van lettertypen, van spookachtig en dreigend tot weemoedig en organisch. In moderne tijden wordt Halloween over het algemeen beschouwd als een kindervakantie, en daarom bevatten sommige lettertypen kinderlijke tekeningen van lachende jack o'lanterns en zwarte katten. Anderen gaan dieper in op de titellettertypen die worden gebruikt in spookachtige boeken en horrorfilms.

Hoewel Halloween een relatief kort seizoen is (als een enkele dag een seizoen kan vertegenwoordigen, wat afgaande op de commerciële markt zeker kan), is er een opmerkelijk groot aantal lettertypen aan gewijd. Misschien komt dat omdat zoveel mensen het vieren of omdat het grafische thema zo meeslepend en goed gedefinieerd is. Of misschien is het gewoon heel leuk om Halloween-lettertypen te ontwerpen. Wat de reden ook is, u vindt geweldige Halloween-lettertypen van bijna elke leverancier en een groot aantal gratis lettertypen op internet. (Veel van die gratis internetlettertypen zijn echt verschrikkelijk, dus je moet kiezen en kiezen.) Het volgende kan worden gebruikt om posters, kaarten, uitnodigingen, websites of elk bericht dat je wilt verzenden te versieren.Halloween-lettertypepakketten

Halloween-lettertypepakketten zijn verkrijgbaar bij verschillende leveranciers. Ik raad aan om hun websites te bezoeken en te zoeken naar trefwoorden als Halloween of spookachtig. Ascender heeft bijvoorbeeld een Halloween-lettertypepakket voor $ 10:

Ascender Halloween-lettertypepakket

Linotype heeft een Halloween-voordeelpakket voor $ 100:

Linotype Halloween-voordeelpakket

Individuele pakketten

Hieronder staan ​​​​enkele van mijn favoriete lettertypen van hoge kwaliteit die u bij commerciële leveranciers kunt kopen:

Al met al Ooky, van T26 ($ 59)

helemaal ooky

Merlijn, van Fontshop ($ 171)

Merlin

LTC Halloween-ornamenten, van Fonts.com ($ 20)

LTC Halloween-ornamenten

Trick Or Treat, van Fonts.com ($ 19)

Snoep of je leven

is er een manier om verwijderde sms-berichten te vinden

Welterusten vanaf T26 ()

Welterusten

gratis lettertypen

De gratis lettertypen die online beschikbaar zijn, variëren sterk in kwaliteit, maar hier zijn enkele van mijn favorieten:

Gratis Halloween-lettertypen

Voor nog meer uitstekende, gratis spookachtige lettertypen, bekijk Chad Savage's website . Hij heeft ook uitstekende geluiden, bureaubladafbeeldingen, mappictogrammen, cursors en buddy-pictogrammen (avatars).

Fijne Halloween!

[ Jay J. Nelson is de redacteur en uitgever van: Ontwerptools maandelijks , een samenvatting van grafisch ontwerpnieuws. ]

Dit artikel is bijgewerkt om een ​​foutieve verwijzing te verwijderen.