Hoofd Ander Maak wat plezier met Angry Birds Halloween
Ander

Maak wat plezier met Angry Birds Halloween

DoorDavid Dahlquist 21 okt 2010 6:00 uur PDT

Rovio Mobile viert het herfstseizoen met een nieuw uitgebrachte Halloween-editie van zijn populaire Angry Birds iOS-game. In deze nieuwste release vinden de wraakzuchtige vogels de strijd tegen de kwaadaardige groene varkens tot 45 spooktaculair Halloween-thema niveaus van op fysica gebaseerd plezier.

Angry Birds is een natuurkundig puzzelspel waarin je een verscheidenheid aan projectielwapenachtige vogels afvuurt op de geïmproviseerde verdedigingswerken van een groep sinistere varkens. Om elke fase te voltooien, moet je alle varkens vernietigen voordat je toegewezen aantal vogels opraakt. De schattige animaties en verslavende gameplay van de game hebben het tot een van de meer succesvolle iOS-aanbiedingen van de laatste tijd gemaakt.Angry Birds Halloween Edition zet het varkensslachtplezier voort met 45 levels vol actie om varkens en pompoenen te vernietigen. Er is ook een spookachtige verhaallijn met een gouden ei van terreur. Onnodig te zeggen dat fans van de originele Angry Birds-games niet teleurgesteld mogen zijn.

Angry Birds Halloween is beschikbaar voor iPad ($ 2) met iOS 3.2 of hoger, of iPhone en iPod Touch ($ 1) met iOS 3.0 of hoger.