Hoofd Software Saddleback Boot Leather iPhone Case review: deze laarzen zijn gemaakt om te praten
Software

Saddleback Boot Leather iPhone Case review: deze laarzen zijn gemaakt om te praten

Nieuws Weer in het zadel. Bijdragende schrijver, TabletS 28 aug. 2018 22:00 PDT zadelrug laars lederen iphone case hoeken hero1 zadelrug

Ik spotte aanvankelijk met de naam Saddleback Leather's Boot Leather-hoes voor de iPhone X. De formulering klonk een beetje te kostbaar, vooral wanneer zoveel andere leren Mac- en iPhone-accessoires lang goed blijven zonder zulke flitsende beschrijvingen, maar ik zie wat de deal is is nu dat ik het in mijn handen heb.

Simpel gezegd, het is een taaie. Het wordt waarschijnlijk het best weergegeven onder begeleiding van een Ennio Morricone-soundtrack. Het dikke, volnerfleer (dat soms opzettelijk nog steeds de littekens en inkepingen vertoont van het beest waar het vandaan kwam) lijkt veel beter geschikt om schorpioensteken in de woestijnen van West-Texas af te weren dan om de koffers van hedgefondsbeheerders op Wall Street te omhelzen. Als Billy the Kid een iPhone had gehad, zou hij dit waarschijnlijk hebben gebruikt.

In de traditie van de beste leerproducten, is het handgemaakt en ziet het er zo uit. Apple maakt natuurlijk zelf leren hoesjes, maar ze offeren een beetje van hun persoonlijkheid op in hun perfectie. Overigens lijken ze van een afstand veel op de siliconen hoesjes van Apple en vertonen ze een uniformiteit die meer aan machines doet denken dan aan ambachtslieden.Op de juiste manier is er weinig twijfel over de oorsprong van de Boot Leather Case. In plaats van perfect gevormde knoppen voor volume- en zijknoppen, vind je drie inkepingen die eruitzien alsof ze zijn uitgesneden met een Bowie-mes (en precies op de juiste plekken waar ze moeten zijn). Een beetje verrassend, ze voelen comfortabel en natuurlijk aan, en beter nog, ze verdubbelen als een grip.

zadelrug laars lederen iphone case inkepingenLeif Johnson / IDG

Als een klein nadeel is het enigszins moeilijk om de Silent-knop te bereiken als je grote vingers hebt.

In plaats van perfect gevormde randen die de hoeken omsluiten, vindt u zorgvuldig gekrulde randen die pas na een uithardingsproces van 10 uur in hun huidige vorm tot rust kwamen. Je zult zelfs geen naden vinden. Saddleback weet hoe hij met leer moet werken, en weinig producten demonstreren die vaardigheid zo effectief als deze eenvoudige hoes.

zadelrug laars lederen iphone case hoekenLeif Johnson / IDG

Je zult geen stiksels vinden; de hele hoes is gemaakt uit één stuk leer.

Eerlijk gezegd was ik bang dat deze randen na een paar weken gebruik snel zouden afwikkelen, maar ze bleven hun vorm behouden, waardoor de iPhone veilig in een liefdevolle dodelijke greep bleef. Aangezien de case wordt gedekt door de gebruikelijke 100-jarige garantie van Saddleback, is er weinig reden om je zorgen te maken dat je moet upgraden als je op de een of andere manier een nieuwe iPhone koopt tot 2118.

Mijn enige frustratie met deze handgemaakte details is dat de kleine uitsparing voor de Ring / Silent-knop een beetje krap aanvoelt, omdat ik soms moest worstelen om mijn gigantische vingers erin te passen om hem uit te schakelen. Gelukkig is het de knop die ik het minst gebruik.

Afslanken

Hier is een bekentenis: de laatste tijd dwaal ik af van supersterke hoesjes, omdat ik me realiseerde dat ik het dunne gevoel van de iPhone in mijn hand bewonderde, en ik hou van de manier waarop dunne hoesjes mijn telefoon in mijn zak laten glijden. (Sorry, Jony Ive, maar ik heb nog niet het lef om het naakt te laten gaan.) Zelfs ik, bewonderaar van leer die ik ben, fronste aanvankelijk mijn wenkbrauwen bij Saddleback's koffer omdat ik bang was dat het zou voelen als een vaars in mijn jeans.

zadelrug laars leer iphone case lipLeif Johnson / IDG

Er is genoeg van een lip die langs het scherm uitsteekt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken als uw telefoon met het gezicht eerst de grond raakt.

Maar zegen mijn laarzen, dat is niet het geval. Op de een of andere manier, zelfs met het rollen met de hand, zelfs met het dikke leer, voelt de nieuwe hoes van Saddleback slechts iets dikker aan dan de eigen leren en siliconen hoesjes van Apple. Het glijdt gemakkelijk in mijn zakken. Het is niet gerafeld. Ik zou zeggen dat ik de helft van de tijd vergeet dat hij er is, maar de complimenten die ik krijg van voorbijgangers zorgen ervoor dat dat niet gebeurt.

Over de koffers van Apple gesproken, de leren koffer van Saddleback deelt een kleine tekortkoming met hen. Hoewel de meeste randen beschermd zijn, is de enige uitzondering het gebied rond de onderste luidsprekers en de Lightning-aansluiting, waar je geen klein stukje leren versteviging aan de voorkant vindt.

zadelrug laars leer iphone case bodemLeif Johnson / IDG

Het ontbreken van een extra strook aan de onderkant is logisch: het zou ongetwijfeld een van de zwakste punten van het leer zijn.

Dat betekent dat als het valt en het cement precies in de juiste hoek raakt - net onder waar de Home-bodem op een ouder model zou zitten - er een goede kans is dat je scherm zal breken ondanks al die andere bescherming. Mijn niet-zo-wetenschappelijke schatting schat de kans dat dit gebeurt op ongeveer één op 100, maar het is iets om in gedachten te houden. Aan de positieve kant heb ik een soortgelijke liploze hoes op mijn iPhone 8 Plus, en tot nu toe heeft hij alle gevaren van mijn chronische onhandigheid bestreden.

Opstarten

De Saddleback Boot Leather iPhone X Case is een gespreksonderwerp dat zijn aanwezigheid niet schreeuwt. Het is eerder stijlvol dan modieus. Het doet zijn werk zonder een rustige charme uit te stralen. In dat opzicht lijkt het veel op een Apple-product zelf, maar dan met genoeg handwerk om een ​​vleugje menselijkheid te behouden.

zadelrug laars leer iphone case backLeif Johnson / IDG

Het logo is nauwelijks zichtbaar op de achterkant, en het zal toch vaak met je hand worden bedekt.

Besteed gewoon niet te veel tijd aan het afvragen of je het moet kopen. Ik heb de kans gemist om de zaak te beoordelen toen deze een paar maanden geleden voor het eerst uitkwam, omdat deze uitverkocht was voordat ik mijn recensie kon plaatsen.

Dat is het probleem met handgemaakte dingen: het duurt even om te maken. Maar gezien wat het is, is het prijskaartje van $ 79 helemaal niet slecht. De in massa geproduceerde leren hoesjes van Apple kosten slechts $ 50, maar voor $ 29 extra krijg je iets dat zo geïndividualiseerd is als een leerproduct zou moeten zijn.

En wie weet? Misschien kun je het gebruiken met de volgende iPhone, om op te starten.

Boot lederen iPhone X-hoesje

Beste prijzen vandaag: $ bij Saddleback Leather Co.