Hoofd Software Nu kun je de nummers die je hoort in Starbucks-winkels opslaan in je Spotify-account
Software

Nu kun je de nummers die je hoort in Starbucks-winkels opslaan in je Spotify-account

Nieuws Met een nieuwe functie in de Starbucks-app kunnen klanten via Spotify de muziek die ze in meer dan 7.500 winkels horen, terugvinden en opslaan. Staf Schrijver, TabletS 19 jan. 2016 3:55 uur PST

Het kan zijn dat je Shazam niet meer hoeft te gebruiken de volgende keer dat je naar een echt goed nummer luistert terwijl je je Pumpkin Spice Latte bestelt bij Starbucks.

wat dekt applecare voor ipad?

Op dinsdag kondigde Starbucks een nieuwe exclusieve samenwerking aan met Spotify, waarmee klanten de muziek die ze in winkels horen, kunnen opslaan als een nieuwe vorm van ontdekking. De mobiele Starbucks-app heeft nu een speciale sectie gewijd aan het vertellen van de muziek die momenteel wordt afgespeeld in een Starbucks-winkel in de buurt. In het gedeelte kun je de nummers opslaan en beluisteren waar je ook bent door verbinding te maken met je Spotify-account. Je kunt ook door de vorige afspeellijsten van de winkel bladeren om te zien welke nummers in rotatie zijn.

starbucks-app spotify 3

Je kunt dit nieuwe gedeelte in de Starbucks-app openen door op de Now Playing-banner onder aan het scherm te tikken. Deze nieuwe mobiele muziekfunctie is beschikbaar in zowel iOS- als Android-versies van de Starbucks-apps, en momenteel nemen meer dan 7.500 Amerikaanse Starbucks-winkels deel aan het Spotify-afhankelijke programma.Muziek speelt al meer dan 40 jaar een cruciale rol in onze winkels en we lopen voorop bij de integratie ervan in een winkelomgeving, zei Howard Schultz, CEO van Starbucks. een verklaring . Vandaag is het volgende tijdperk in die ervaring. We voegen het fysieke en het digitale samen, bieden nieuwe toegangspunten voor Spotify terwijl ze wereldwijd blijven groeien, geven onze klanten meer controle en geven artiesten 's werelds grootste podium waar ze hun talent kunnen delen.

Starbucks muziek-app

Het is grappig om een ​​keten van coffeeshops te zien als 's werelds grootste podium, maar dat is onze door smartphones aangedreven verbonden wereld voor jou.

Eerder heeft Starbucks cd's verkocht en gratis iTunes-nummers weggegeven. In 2015 ging Starbucks all-in voor het streamen van muziek door Spotify te ondertekenen als officiële muziekpartner. Starbucks startte de samenwerking door al zijn barista's een premium Spotify-account te geven, zodat ze konden helpen bij het uitzoeken van muziek en het maken van Store Favorites-afspeellijsten. Met deze nieuwe upgrade kunnen klanten ook invloed uitoefenen op de muziek die in de winkels wordt afgespeeld door van hun favoriete nummers te genieten in de Starbucks-app.

Wat Spotify betreft, heeft de muziekservice ook exclusieve partnerschappen gesloten met Uber en Virgin America om mensen in staat te stellen muziek te streamen terwijl ze van punt A naar punt B gaan, of dat nu via de auto of het vliegtuig is.

hoe verwijder ik pictogrammen van mijn iphone

Invloed op jou: Tenzij je de Starbucks-app al gebruikt om je loyaliteitspunten te controleren, is deze upgrade (hoewel supercool) misschien niet genoeg motivatie voor muziekliefhebbers om de officiële app van de koffieketen te downloaden via zoiets als Shazam, dat nummers identificeert die in elke winkel worden afgespeeld en heeft al een ingebouwde verbinding met Spotify (en andere apps voor het streamen van muziek), zodat je nummers kunt opslaan en later kunt beluisteren.