Hoofd Software The Macalope Weekly: valse argumenten
Software

The Macalope Weekly: valse argumenten

DoorDe Macalope 9 aug. 2013 21:00 PDT Macalope

Het vreselijke van al deze stukken waar de Macalope doorheen gaat, is dat er een aantal zeer goede argumenten zijn die kunnen worden gemaakt over dingen die Apple verkeerd heeft gedaan. Het is alleen dat dit ze niet zijn. Apple's aanwezigheid in de detailhandel, bijvoorbeeld, is nog steeds de afgunst van de wereld, ongeacht wat iemands persoonlijke voorkeur is. Je houdt misschien niet van transparantie in iOS 7, maar het is niet het einde van de wereld. En hoewel de nieuwe Nexus 7 een betere tablet is dan de oude, is het geen iPad-minikiller.

Dromen werkelijkheid maken

Als je een echt goede expert bent, hoef je je geen zorgen te maken over bewijs. U hoeft alleen uw persoonlijke indrukken als feit te verklaren. Zoals Brian Sozzi doet wanneer hij schrijft voor Yahoo Finance.

Apple's winkels zijn kreupel, moe en emotieloos (tip van het gewei naar het Jony Ive-parodie-account op Twitter ).Heck, waarom niet gewoon alles over jou maken?

Alles gebeurt met een reden. Weet je nog dat je dat op de middelbare school in een gigantische rots sneed toen een beau je naar de stoep schopte?

Uh, nogal vreemd specifiek, daar, Brian. Is er iets waar je over moet praten? Met een gediplomeerde professional? Omdat we niet echt geïnteresseerd zijn in het horen van je middelbare schooltrauma's. We hebben onze eigen middelbare schooltrauma's die we nog steeds proberen te verwerken. Zoals naar het bord gaan om een ​​wiskundig probleem op te lossen en te realiseren goed dan dat je gewei eruit sprong. Ugh.

Dit klassieke gezegde dat door geminachte tweens wordt gebruikt, is vreemd genoeg gemakkelijk van toepassing op beleggen.

En de emotionele diepgang en het begrip van tweens is op dezelfde manier van toepassing op uw gemiddelde beleggingsprofessional.

Apple's (AAPL) nu ver verwijderde derdekwartaalcijfers van juli lieten een slechte smaak in mijn mond achter, maar niet vanwege het voor de hand liggende (dat zouden oudere stukjes overhyped plastic zijn die de winstmarges wegvreten).

Geef aan over welke stukjes overhyped plastic je het hebt, want behalve sommige iPods is geen van de huidige line-up van Apple gemaakt van plastic.

Laat me dit van tevoren zeggen: de problemen in de winkels van Apple gaan verder dan het ontbreken van een leidinggevende die toezicht houdt op de strategie van de divisie. (Misschien wil hij JC Penney salarisdief Ron Johnson bellen om zijn rol als retailleider van Apple opnieuw op te nemen, hij weet tenminste hoe hij dat moet doen.)

Omdat Ron Johnson niet in anderhalf jaar de hachelijke situatie kon oplossen waarin Penney decennia nodig had om erin te komen, noemt Sozzi hem een ​​salarisdief. In tegenstelling tot mensen die Apple-bashing-berichten schrijven voor Yahoo Finance.

Het heeft veeleer te maken met acties, of het gebrek daaraan, van de top die rivalen in staat hebben gesteld binnen te vallen op voorheen goed bewaakte marktaandeel.

Wacht, wanneer was het marktaandeel van Apple ooit zo goed bewaakt? Natuurlijk, het had de tabletmarkt voor een belachelijk lange tijd vastgehouden, terwijl Android-OEM's rondslingerden als dronken elanden die botsauto's door een Ikea probeerden te rijden (het was een grap van een broederschap), maar het had zeker nooit de pc-markt of de telefoonmarkt .

iemand heeft zich aangemeld bij mijn Apple ID

Gezien de concurrentie op de markt met producten die een wow-factor uitstralen …

Zoals in, Wow, dat is echt goedkoop!

… De winkels van Apple worden door consumenten steeds vaker gezien als een bestemming waar te dure basisproducten worden verkocht. Denk je dat ik er helemaal naast zit?

Nou, de Macalope maakt dit niet mee voor zijn gezondheid.

Bekijk de afnemende run rate in bezoekers per winkel, per week.

Wat toevallig de jaloezie is van elke andere detailhandelaar op de planeet, laat staan ​​​​de concurrenten van Apple, waarvan er slechts één een serieuze aanwezigheid in de detailhandel heeft - en elk van zijn winkels ligt toevallig recht tegenover, en lijkt opmerkelijk veel op, Apple Stores . Haha! Wat een raar toeval!

In tegenstelling tot Apple maakt Sony de financiële gegevens van zijn winkels niet bekend en in feite is het niet zichtbaar duidelijk op de website van het bedrijf wie de divisie leidt. Afgezien van het geheim, is Sony iets op het spoor...

Hoe kunnen we het weten? Nou, omdat Sozzi het zegt, zo is het! Letterlijk, zijn analyse is dat ik de winkels van Sony beter vind. Hij heeft geen bewijs dat ze het helemaal goed doen, laat staan ​​beter dan de Apple-winkels, dus verklaart hij bij fiat van wel.

Ter verdediging van Sozzi, zoals hij trots opmerkt in zijn bio (tip van het gewei naar Williams ), schrijft hij ook voor Forbes en Alfa zoeken en hij won de 2011 FT | StarMine Analyst Award voor No. 3 Earnings Estimator in de textiel- en luxegoederenindustrie. Dus, als iemand waarschijnlijk is De draaibank van de hemel , Hij is het.

denkbeeldige voorspellers

Was het maar eenvoudig om precies te identificeren wanneer een technologie naar het zuiden begint te gaan. Helaas zijn er geen gemakkelijke antwoorden. Alleen gemakkelijke opiniestukken om voor Gizmodo te schrijven.

Frosted Glass-effecten: waarom ik na al die jaren naar Android ben overgestapt (tip van het gewei naar Paul Stachniak en DF Manno ).

Andreas Goeldi wil je graag laten weten dat:

Sommige mensen hebben me een Apple-fanboy genoemd.

Nu voordat je met je ogen rolt en ze dan uitsteekt zodat je Goeldi's niet hoeft te lezen heel serieus uitleg over hoe hij niet aan het trollen is, moet je weten dat elk stuk waarom ik overstap naar Android, volgens het internationaal recht, moet beginnen met de expert die zijn Apple-streetwaarde opstelt. Na het vervullen van zijn door Den Haag opgelegde taak, mag Goeldi nu verder.

Kijk, niemand houdt van de dingen die je moet doorstaan ​​om ergens te komen waar je echt heen wilt - zoals het omgaan met de TSA om ergens een vlucht te nemen of door New Jersey rijden om naar New York te gaan - maar ze moeten worden gedaan.

Wanneer een technologieleverancier de snelheid van innovatie niet meer bij kan houden, neemt hij zijn toevlucht tot het stapsgewijs kopiëren van andermans innovaties en begint hij zinloze visuele trucjes toe te voegen, zoals matglaseffecten.

Ernstig? Dat is het? Ben je daarom overgestapt? Plots denkt de Macalope dat hij liever gefouilleerd wordt op Newark International Airport voor altijd lees dan dit stuk verder.

Voorbeeld: Windows Vista.

Ik stapte in 2006 over op Macs, na bijna twee decennia Microsoft-besturingssystemen te hebben gebruikt. … wat was de meest opmerkelijke nieuwe functie van dit next-gen OS?

hoe iphone verkopen op amazon?

Zeer cool uitziende matglaseffecten in Windows-titels.

De Macalope zou beweren dat de doorschijnendheid van Vista allesbehalve erg cool uitzag. Het moet ook nogal verwarrend zijn geweest voor Goeldi toen Apple introduceerde de transparante menubalk in Leopard in 2007 .

Een paar weken geleden introduceerde Apple iOS 7, de eerste grote revisie sinds de iPhone uitkwam. Het heeft een heleboel nieuwe functies, waarvan bijna alle Android-gebruikers al jaren genieten. Het lost veel oude problemen op en...

… het heeft effecten van matglas. Veel van hen.

En als Goeldi veel zegt, bedoelt hij niet zoveel. Windows Vista had letterlijk transparantie door het hele besturingssysteem. Elk raam was transparant. iOS 7 heeft het waar dingen naar beneden worden getrokken over de belangrijkste besturingslaag van het besturingssysteem, dus in Berichtencentrum en Controlecentrum. Het is niet alomtegenwoordig en het is niet aanmatigend.

Een paar minuten na het installeren van de iOS 7-bèta wist ik gewoon dat ik moest overschakelen naar Android. Ik merk dat ik de afgelopen 18 maanden steeds meer Google-apps op mijn iPhone gebruik.

Oké, het gaat dus niet alleen om transparantie. Dat is goed, want, zoals de Macalope opmerkte, dit is niet de eerste keer dat Apple het gebruikt. Open in feite een menu in OS X en - raad eens - het is transparant. Het is gewoon niet gefilmd in Glaucomavision zoals Vista was. En de hete puinhoop die Windows 8 is, heeft weinig tot geen transparantie.

Ondanks het tegendeel van Goeldi, is transparantie op zich geen voorbode van onheil. Anders zou BlackBerry het meest doorschijnende besturingssysteem hebben dat ooit is gemaakt.

De beste tablet voor deze specifieke prijs

Zeg, hoe gaat het bij Business Insider? De Macalope waagde zich daar de laatste tijd niet vaak, vooral omdat zijn dokter hem vertelde dat hij te veel hoofdletters las over de ondergang van Apple.

Dat is geen medische diagnose; De dokter van de Macalope vindt de met hoofdletters beladen krantenkoppen over de ondergang van Apple gewoon belachelijk.

In zijn Nexus 7-recensie (geen link maar tip van het gewei om) Harry Marks ), wil Steve Kovach van Business Insider dat je van tevoren weet hoe geweldig en iPad mini-gekletter het is. Helemaal vooraan, voordat hij bij de gigantische waarschuwingen komt.

Hoe goed de hardware ook is, de Nexus 7 heeft hetzelfde grote softwareprobleem als elke andere Android-tablet die er is. De meeste Android-apps zijn ontworpen voor smartphones, niet voor tablets met 7-inch+ schermen. De meeste Android-apps zien er onhandig uit wanneer ze worden opgeblazen op een groter scherm.

Ah, dus zolang gebruikers geen apps willen gebruiken, is de nieuwe Nexus 7 de beste kleine tablet die er is. Goed om te weten!

Vervolgens is er de levensduur van de batterij. Google beweert dat de Nexus 7 ongeveer 10 uur batterijduur kan krijgen, maar het is een beetje gek geworden op de manier waarop het de batterij testte …

Stel je voor dat.

Toch denk ik dat zeven uur meer dan genoeg batterijduur is voor de meeste mensen. Het is misschien niet zo goed als de batterijduur van 10 uur van de iPad Mini …

Ja, een batterijduur van 7 uur is mogelijk niet zo goed als 10 uur. Vermoedelijk zal het meer testen vergen om dat uit te zoeken.

Bekijk nu deze logische prestatie van taekwon duh!

Is een kortere batterijduur en minder tablet-apps de besparing van $ 100 waard? Voor de meeste mensen is het antwoord waarschijnlijk ja.

Waarom kochten de meeste mensen dan niet de vorige Nexus 7 in plaats van de iPad mini?

De nieuwe Nexus 7 is niet alleen een geweldige tablet voor de prijs. Het is een geweldige tablet, punt uit.

Letterlijk een alinea eerder vertelde Kovach ons dat het prijsverschil de waardeloze app-selectie en de slechtere levensduur van de batterij teniet deed. Het is dus duidelijk is niet een geweldige tablet voor elke prijs. Wat belachelijk zou zijn. De originele iPad was een enorme hit vanwege de prijs van $ 500. Het kostte OEM's van Android-tablets drie jaar om effectief te concurreren met de iPad, en de belangrijkste manier waarop ze dit hebben gedaan, is door tablets tegen kostprijs te verkopen.

De nieuwe Nexus 7 lijkt een solide verbetering te zijn ten opzichte van de oude. Maar de oude was niet zo geweldig, hij was gewoon goedkoop. En de volgende iPad mini, wanneer die er ook komt, zal een solide verbetering zijn ten opzichte van het huidige model. Zo wordt dit spel gespeeld.

mac os big sur herstelmodus

In plaats van al deze saaiheid, zal de Macalope je achterlaten met een heel slim stuk van de erg slimme Ben Thompson:

De iPad is als de iPod, niet de iPhone.

Thompson voorspelt dat wanneer Apple de mini update, het een niet-Retina-versie zal leveren voor $ 249 en een Retina-versie voor $ 399. Deze geile voorspeller weet niet of dat waar is, maar hij weet wel dat vooruitkijken naar wat er zou kunnen komen slimmer is dan keer op keer te geloven dat elke huidige productrelease het einde van de geschiedenis is.