Hoofd Ander Livescribe 3 review: zet uw handgeschreven papieren aantekeningen in realtime om in digitale tekst
Ander

Livescribe 3 review: zet uw handgeschreven papieren aantekeningen in realtime om in digitale tekst

BeoordelingenTabletS 11 sep. 2014 22:30 PDT

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

  • Gesynchroniseerde, realtime notities en audio-opname
  • Direct uploaden naar Evernote en OneNote
  • Script-naar-tekst-tools zetten uw handschrift om in bewerkbare tekst
  • Afdrukbare notitieboeken verkrijgbaar bij Livescribe

nadelen

  • Omvangrijke pennen leiden tot vermoeide handen
  • Notebooks zijn duurder dan standaard notebooks

Ons oordeel

Het maken van aantekeningen in een klassikale lezing of zakelijke bijeenkomst kan soms een ontmoedigende taak zijn. En als je net als ik bent, kan de race om het gesproken woord vast te leggen en het op papier te zetten er soms voor zorgen dat je niet luistert naar wat er daarna wordt gezegd, waardoor je aantekeningen achterblijven met gaten ter grootte van de Grand Canyon die hun bruikbaarheid beperken. De Livescribe 3 slimme pen en geassocieerd Livescribe+-app voor iOS zijn ontworpen om de manier waarop u informatie vastlegt te veranderen, zodat u aantekeningen kunt maken terwijl de app en pen bijhouden wat er wordt gezegd in de klas, vergaderruimte en collegezaal.

Livescribe 3 Smartpen

Livescribe 3 Smartpen

De manier waarop Livescribe werkt, is vrij eenvoudig. U hebt drie componenten nodig: een Livescribe-smartpen, Livescribe-notebook en de Livescribe+-app. De app is gratis te downloaden uit de App Store en werkt op iPads van de derde generatie en later en iPod touch van de vijfde generatie en de iPhone 4s en later. De pen en het eerste notitieboek kunnen worden gekocht in standaard- ($ 150) of voor ($ 200) edities, die elk een pen en voldoende speciale notitieboekpagina's bevatten om u op weg te helpen. Het verschil tussen de standaard- en pro-edities zijn de accessoires die deel uitmaken van de kit. Pro bevat een leren tas en een Evernote-abonnement van een jaar. Het Evernote-abonnement compenseert het prijsverschil zo ongeveer, dus als je een Evernote-gebruiker bent of wilt worden, is de pro-versie absoluut de betere keuze.hoeveel schijfruimte heb ik mac

Voordat u begint, moet u uw pen koppelen met Livescribe+ op uw iOS-apparaat, een taak die slechts een paar seconden duurt met behulp van een apparaatkoppelingslink die aan het begin van een Livescribe-notebook wordt weergegeven. Eenmaal gekoppeld, tik je met je pen op een link onder aan een notebookpagina om te beginnen met opnemen en aantekeningen maken.

Zodra u begint met opnemen, is het maken van aantekeningen niet anders dan normaal, behalve dat de Livescribe+-app, met behulp van de pen, ook begint met het opnemen van audio en uw geschreven aantekeningen - terwijl u schrijft - verschijnen in de Livescribe+-app met een kleine vertraging achter wat u ben op de pagina aan het schrijven. Als de lezing voorbij is, gebruik je de Livescribe+-app om naar je aantekeningen te luisteren en, indien nodig, je aantekeningen bij te werken terwijl je opnieuw luistert naar wat er is gezegd. De app markeert uw aantekeningen terwijl u bezig bent, zodat wat er wordt gezegd en wat op de pagina verschijnt, precies synchroon loopt.

Livescribe+

Zodra Livescribe+ uw notities en audio heeft vastgelegd, kan het uw geschreven notities omzetten in bewerkbare tekst.

Hoewel Livescribe+ geweldig is in het vastleggen van uw schrijven en audio terwijl u aantekeningen maakt, maakt de app het ook mogelijk om uw geschreven tekst om te zetten in getypte tekst die u vervolgens kunt bewerken in de ingebouwde teksteditor van de app. De script-naar-tekst-conversie van de app is redelijk goed, maar het is erg handschriftafhankelijk. Mijn handschrift is verschrikkelijk, dus de resulterende tekst was soms dichter bij het Sanskriet dan Engels. Maar het corrigeren van wat ik schreef was heel gemakkelijk en degenen met een beter handschrift zullen veel meer succes hebben.

typ uw wachtwoord gevolgd door de verificatiecode die op uw andere apparaten wordt weergegeven.

Naast het vastleggen van uw geschreven notities en gerelateerde audio, biedt Livescribe+ tools voor het organiseren van uw notities en de notitieboeken waarin deze notities leven. Elke keer dat u Livescribe 3 gebruikt om uw notities vast te leggen, wordt er een referentie met tijdstempel gemaakt in de Livescribe+-app. Tijdens een lezing kunt u op speciale knoppen onder aan elke Livescribe-notitieblokpagina tikken om een ​​pagina te taggen, favoriet te maken of te markeren. Alles wat u vastlegt met de Livescribe kan rechtstreeks vanuit de app worden gemaild en afgedrukt en als u Evernote of OneNote gebruikt, kan een afbeelding van uw vastgelegde pagina rechtstreeks naar het account worden verzonden, voor welke app-tool u ook gebruikt.

Livescribe biedt een verschillende notebookopties -van Moleskine-achtige notebooks tot uw typische spiraalvormige notebook - vanaf ongeveer $ 6, maar als u een kleurenlaserprinter hebt die Postscript-bestanden met 600 dpi kan afdrukken, kunt u uw eigen notebooks thuis afdrukken tegen de kosten van papier, toner, en elektriciteit.

Het grootste probleem dat ik nog steeds heb met het Livescribe-systeem is de grootte van de pen. Ik ben geen sierlijke jongen, mijn handen kunnen met weinig moeite een octaaf plus op een piano overspannen, maar ik vind de Livescribe-pennen oncomfortabel om te gebruiken. De vaten zijn te groot en omvangrijk en hebben de neiging een beetje topzwaar te zijn. Voor mij resulteert dit in vermoeide handen na slechts een paar minuten notities maken. Uw kilometerstand kan variëren, maar ik zou gelukkiger zijn met een meer gestroomlijnde versie van de Livescribe-pen. Dit kan een wens zijn die onmogelijk kan worden vervuld, omdat het venster bij de penpunt met de camera die uw schrijven vastlegt, behoorlijk groot moet zijn om zijn werk te kunnen doen.

Livescribe+

Evernote of OneNote gebruiken? Met Livescribe+ is het uploaden van uw notities een tik verwijderd.

Waar het op neerkomt:

De toevoeging van een app voor het verzamelen, beheren en in realtime omzetten van uw notities in tekst is een enorm pluspunt voor Livescribe. Hoewel ik de voorkeur geef aan betere schrijfinstrumenten dan wat Livescribe momenteel biedt, maakt de mogelijkheid om vast te leggen waar ik naar luister terwijl ik aantekeningen maak en dat vervolgens terug te spelen om mijn aantekeningen bij te werken en te corrigeren, Livescribe 3 een uitstekend alternatief voor het maken van gewone aantekeningen met potlood en kladblok.

hoe een verwijderd sms-bericht op te halen