Hoofd Software iPhone-hoesje voegt ook 8x zoomcameralens toe
Software

iPhone-hoesje voegt ook 8x zoomcameralens toe

DoorScott McNulty 11 november 2009 3:43 uur PST

Eerder deze week had mijn iPhone 3G een ongelukkige aanvaring met de tegelvloer van mijn badkamer, wat resulteerde in de aankoop van een iPhone 3GS. Ik ben dol op de bijgewerkte camera op de 3GS, maar de goede mensen bij USBFever vroeg me (via hun website) of ik [mijn] iPhone wilde veranderen in fantastische dingen?

hoe microsoft word op mac te vinden

Ik zou, net als elke iPhone-bezitter, Liefde mijn iPhone geweldig spul zijn en dat is waar de 8X Telescoop met Hard Case voor iPhone 3G/3GS komt binnen. Zoals je misschien al geraden had, is de 8X-telescoop met harde hoes voor iPhone een iPhone-hoes met een 8x zoomlens - die bijna net zo lang lijkt als de naam van het product - eraan vastgemaakt.om icloud op deze iphone te blijven gebruiken, keur het goed

Om te gebruiken, plaats je je iPhone in de hoes en klik je hem op de meegeleverde standaard. Je kunt nu foto's of video's van dingen maken acht keer verder weg. De telescoopbevestiging is vast, dus hij gaat altijd acht keer zoomen. Er is ook een handmatige scherpstelling voor het verfijnen van uw afbeelding. Kijk hier eens naar soort griezelige YouTube-video om het geheel in actie te zien.

8X-telescoop met harde hoes voor iPhone wordt op 25 november verzonden en kost $ 29.