Hoofd Software iOS: wat te doen als het uploaden van iCloud-foto's is onderbroken vanwege een bijna lege batterij, maar je bijna volledig is opgeladen
Software

iOS: wat te doen als het uploaden van iCloud-foto's is onderbroken vanwege een bijna lege batterij, maar je bijna volledig is opgeladen

De synchronisatieservice heeft mogelijk zijn eigen algoritme waarmee hij kan kiezen wanneer hij moet stoppen met het synchroniseren van foto's en video's.DoorGlenn Fleishman,Senior bijdrager, 13 jan. 2020 21:15 PST icloud-pictogram 2015 appel

De Low Battery-modus in iOS en iPadOS kan veel meer bruikbare tijd opleveren wanneer uw batterij bijna leeg is. Het is een grote verbetering die zichzelf automatisch inschakelt. Wanneer de modus Batterij bijna leeg is, worden een aantal achtergrondactiviteiten afgesloten, waaronder synchronisatie en e-mailcontrole.

Wanneer uw batterij voor 80 procent is opgeladen of u de modus Batterij bijna leeg uitschakelt via Instellingen > Batterij , zouden de operaties weer normaal moeten worden.

Sommige lezers vinden dat iCloud-foto's echter gepauzeerd blijft. Wanneer ze de Foto's-app openen, verschijnt er een bericht met de tekst: iCloud Foto's-updates worden gepauzeerd om de batterij te sparen. Wil je de updates een uur lang hervatten? Er kan op een knop met het label Updates hervatten worden getikt, maar de enige andere optie is Annuleren.welke os kan mijn mac draaien?

Dit verschijnt voor mensen wanneer ze zijn aangesloten of de energiebesparende modus is uitgeschakeld en ze voor meer dan 80 procent zijn opgeladen, soms meer dan 90 procent, of het display geeft een volle batterij weer.

alternatief voor Apple Cinema Display-voedingsadapter

U kunt eerst proberen de energiebesparende modus in te schakelen en vervolgens weer uit te schakelen om te zien of deze status hierdoor wordt opgeheven, maar het blijkt voor de meeste mensen geen oplossing te zijn.

Als u zich in deze modus bevindt, start u uw iPhone of iPad opnieuw op wanneer u de kans hebt; het lijkt het probleem op te lossen voor degenen die het tegenkomen.

Dit Mac 911-artikel is een antwoord op een vraag van TabletS-lezer Martin.