Hoofd Software iOS 11.4 nu beschikbaar met Berichten in iCloud, AirPlay 2 en HomePod stereokoppeling
Software

iOS 11.4 nu beschikbaar met Berichten in iCloud, AirPlay 2 en HomePod stereokoppeling

Bijgewerkt Vlak voor WWDC was Apple klaar met het uitbrengen van de functies die het beloofde op de WWDC van vorig jaar. Staf Schrijver, TabletS 29 mei 2018 3:24 uur PDT iOS 11.3 Daniel Masaoka

Bijgewerkt 29/05/18: iOS 11.4 is vanaf vandaag verkrijgbaar met HomePod-stereokoppeling, AirPlay 2 en Berichten in iCloud.

iOS 11.3 werd op 29 maart uitgebracht na meer dan twee maanden bètatesten. Het heeft verschillende nieuwe functies toegevoegd, waaronder batterijstatus en prestatie-instellingen, vier nieuwe bèta's voor Animoji's, Business Chat en Health Records en een kleine upgrade naar ARKit.

Nu biedt iOS 11.4 de rest van de functies waar Apple vorig jaar op WWDC over sprak, slechts een week voor de WWDC van dit jaar. De belangrijkste items zijn Berichten in iCloud, AirPlay 2 en stereokoppeling voor HomePod.macbook pro 16-inch 2021

Apple heeft een persbericht waarin staat dat iOS 11.4 nu beschikbaar is en de nieuwe AirPlay 2- en HomePod-stereopaarfuncties benadrukt.

Wat is er nieuw in iOS 11.4?

AirPlay 2 & HomePod-stereo

Na een korte verschijning in iOS 11.3-bèta's, werd AirPlay 2 verwijderd voorafgaand aan de definitieve release. Nu is het voorgoed terug in de definitieve release van iOS 11.4. AirPlay 2 is de eerste grote update van Apple's draadloze audiostreamingprotocol in jaren. Het voegt voornamelijk audio in meerdere kamers toe aan iOS-apparaten bij gebruik van AirPlay 2-compatibele luidsprekers. U kunt de audioniveaus per kamer aanpassen of zelfs verschillende muziek in verschillende kamers afspelen. De HomePod en Apple TV (4e generatie of later) zullen AirPlay 2-compatibel zijn met de 11.4-update, maar sommige andere AirPlay-compatibele luidsprekers zullen ook worden bijgewerkt om het nieuwe protocol te ondersteunen.

ios 11.4 homepod iphone x lockup voorkant 05292018 appel

Eindelijk, multi-room audio voor mensen met meerdere AirPlay 2-compatibele apparaten.

Na verschillende keren komen en gaan via de bètaversies van iOS 11-punten, komt de mogelijkheid om twee HomePod-apparaten in dezelfde kamer te koppelen eindelijk terecht in iOS 11.4. Wanneer u twee HomePods aan dezelfde kamer toevoegt (tijdens de installatie of door de kamer in de Woning-app te wijzigen), wordt u gevraagd of u wilt dat ze een stereopaar zijn of niet. Als u akkoord gaat, werken de twee HomePods synchroon en spelen ze muziek af met een breder geluidsbeeld dan slechts een enkele eenheid.

hoe gegevens over te zetten naar een andere iphone

Berichten in iCloud

We hebben hier altijd op gewacht, zo lijkt het, dus vergeef ons dat we geïrriteerd waren dat het uit de laatste iOS 11.3-release werd verwijderd nadat we helemaal door de laatste bèta-release waren gewerkt.

berichten op icloudIDG

Wanneer u Berichten voor het eerst start nadat u iOS 11.4 hebt geïnstalleerd, moet u worden gevraagd om Berichten op iCloud in te schakelen.

Berichten in iCloud zijn echter terug in iOS 11.4. U moet worden gevraagd om het in te schakelen wanneer u Berichten voor het eerst start. Of je kunt naar Instellingen , uw Apple ID , iCloud en schakel de functie in de lijst met Apps die iCloud gebruiken . Om Berichten in iCloud op je Mac te laten werken, heb je natuurlijk ook een nieuwe versie van macOS 10.13.5 nodig.

Schoolwerk en ClassKit

Op het educatieve evenement van Apple op 27 maart gaf het bedrijf een preview van twee nieuwe software-initiatieven: de Schoolwerk-app en ClassKit API . Schoolwerk is gemaakt voor docenten om informatie uit te delen, opdrachten te maken en de voortgang van hun leerlingen bij te houden. ClassKit is voor ontwikkelaars van educatieve apps. Hiermee kunnen ze verschillende activiteiten en informatie in hun apps aanwijzen, zodat docenten ze kunnen gebruiken met Schoolwerk.

appel schoolwerk appel

Schoolwerk helpt docenten bij het beheren van opdrachten en hand-outs.

Deze nieuwe functies zijn live in iOS 11.4, waardoor ontwikkelaars van educatieve apps ruimschoots de tijd hebben om ze voor de start van het nieuwe schooljaar in de herfst te implementeren.

waar is, mijn fotostream op iphone

Wanneer wordt iOS 11.4 uitgebracht?

iOS 11.4 is over-the-air beschikbaar vanaf 29 mei 2018 om 10.00 uur Pacific Time. Het kan even duren voordat je het op je iPhones en iPads kunt zien, maar over het algemeen is het aan het einde van het jaar voor iedereen beschikbaar. dag.

Het gaat gepaard met software-updates voor andere Apple-producten, waaronder macOS 10.13.5, tvOS 11.4 en watchOS 4.3.1.

Hoe kan ik het krijgen?

Je krijgt een melding op je iPhone of iPad wanneer de nieuwe versie van iOS gereed is, maar het kan soms een paar dagen duren voordat die melding verschijnt. Controleer direct door naar . te gaan Instellingen > algemeen > Software-update .

Je HomePod zou ook automatisch moeten worden bijgewerkt naar de nieuwste versie van iOS, maar je kunt hem ook dwingen om te updaten. Doe het volgende vanaf een iPhone of iPad met iOS 11.4 die zich op hetzelfde netwerk als uw HomePod bevindt: Open de Huis app en tik vervolgens op het kleine locatiepijlpictogram in de linkerbovenhoek van de Tabblad Start . Scroll naar beneden naar de Sprekers sectie en tik op Software-update .