Hoofd Software Hoe de nieuwe augmented reality 3D-wereldlenzen van Snapchat te gebruiken
Software

Hoe de nieuwe augmented reality 3D-wereldlenzen van Snapchat te gebruiken

How-To Snapchat neemt wraak op de kloonoorlogen van Facebook door de AR-cameramogelijkheden te vergroten. Hier leest u hoe u 3D-geanimeerde objecten aan uw Snapchat-berichten kunt toevoegen. Staf Schrijver, TabletS 18 april 2017 5:43 uur PDT snapchat 3D-wereldlenzen Snapchat

Snapchat gaat niet ten onder zonder een gevecht. Na het zien van de belangrijkste functies die zijn overgenomen door de reeks mobiele apps van Facebook, heeft Snapchat de geheel nieuwe 3D-wereldlenzen .

De 3D-wereldlenzen van Snapchat vertrouwen op vergelijkbare augmented reality-aangedreven animaties die de selfiefilters zo populair maakten. De selfiefilters van Snapchat werden uiteindelijk gestolen voor de eigen AR-camerafuncties van Facebook. In plaats van AR te gebruiken om je gezicht te animeren, kunnen Snapchat's 3D-wereldlenzen echter worden gebruikt om zwevende animaties toe te voegen aan wat zich voor je bevindt met behulp van de naar achteren gerichte camera op je smartphone.

Hier is hoe: Na het bijwerken naar de nieuwste versie van de Snapchat-app, start u de app en schakelt u over naar de camera aan de achterzijde door op het pictogram in de rechterbovenhoek te tikken of ergens in de zoeker te dubbeltikken.snapchat 3d wereld lenzen 2 Snapchat

Zodra je hebt gevonden wat je wilt vastleggen met de camera aan de achterkant, tik je eenmaal op de zoeker en er verschijnt een raster dat de vloer voor je in kaart brengt. Dit zal door Snapchat's AR-technologie worden gebruikt als platform voor het invoegen van de 3D-objecten.

Zodra het raster verschijnt, ziet u rechts van de ontspanknop ook een rij met verschillende lenzen. Op dit moment zijn de meeste lenzen voor 3D-selfiefilters waarvoor u de camera aan de voorzijde moet gebruiken. Veeg door totdat je een wereldlens vindt, zoals de Hey! tekstballon of de regenboog met smileygezichten.

snapchat 3d wereld lenzen 3IDG

U kunt op het object tikken om tussen verschillende animaties te schakelen. Zo kan het regenbooggezicht getikt worden en veranderd worden in een huilende wolk of een koffiemok met zijn tong uitgestoken. U kunt het formaat wijzigen of het over het frame verplaatsen voordat u een foto of video maakt.

Sommige lenzen, zoals de bloemenkroon, bevatten zowel een 3D-selfie als een wereldlens. Dit betekent dat je een video kunt opnemen terwijl je gezicht een 3D-bloemkroon draagt ​​en vervolgens overschakelt naar de achteruitrijcamera en 3D-bloemen opneemt die voor je uitspruiten.

Tik op de X onder de ontspanknop om te resetten en helemaal opnieuw te beginnen om nieuwe 3D-geanimeerde objecten te proberen.