Hoofd Software Een eerdere versie van uw Pages, Keynote en andere documenten in macOS herstellen
Software

Een eerdere versie van uw Pages, Keynote en andere documenten in macOS herstellen

De Mac-apps van Apple en die van sommige andere ontwikkelaars worden automatisch opgeslagen en laten je door eerdere versies bladeren.DoorGlenn Fleishman,Senior bijdrager, 22 dec. 2020 20:00 uur PST keynote terug naar appel

Een van de krachtigste toevoegingen aan iemands computerarsenaal die in de vroege jaren 2000 arriveerde, was automatisch opslaan, met name incrementeel opslaan dat stil en continu plaatsvond. Dit betekent dat u uw werk in uitvoering niet verliest tussen het opslaan. Maar hoe kun je beide expliciete saves terughalen (Command-S of Bestand > Opslaan ) en incrementeel automatisch opslaan?

Apple biedt een ingebouwde functie voor zijn op documenten gerichte apps, zoals Pages en Numbers, en een raamwerk waar sommige andere ontwikkelaars ook op aansluiten. Je vindt het in Bestand > Terugkeren naar > Door alle versies bladeren . Het lijkt op Time Machine, maar vereist niet dat u een Time Machine-back-up gebruikt.

IDG

U kunt bladeren door eerdere versies van documenten die u hebt gemaakt zonder dat Time Machine actief is, hoewel de interface er hetzelfde uitziet.moet je betalen voor super mario run?

Selecteer die optie en er verschijnt een interface met links de huidige versie van het document en rechts de meest recent opgeslagen versie. U kunt een tijdlijn aan de uiterst rechtse rand gebruiken om bepaalde oudere versies te vinden of op terugwijkende vensters aan de rechterkant klikken, die de vorige versie van het bestand of degene die u momenteel hebt geselecteerd om te bekijken, toont.

hoeveel hotspot heb ik nog?

Als u wilt afsluiten zonder een wijziging aan te brengen, klikt u op Gereed. Als een versie die u wilt terughalen geselecteerd is, klikt u op Herstellen , en die versie wordt uw huidige bewerkbare versie.

Dit Mac 911-artikel is een antwoord op een vraag van TabletS-lezer Patty.