Hoofd Software Hoe u het gratis U2-album uit uw iTunes-bibliotheek kunt verbergen
Software

Hoe u het gratis U2-album uit uw iTunes-bibliotheek kunt verbergen

Hoe Bijdrager, TabletS 11 sep. 2014 03:15 PDT

Het was of heel aardig van Apple, of een grote marketinggok, om... geef iedereen ter wereld een exemplaar van het nieuwe U2-album . Maar niet iedereen houdt van U2.

Apple heeft dit album toegevoegd aan ieders iTunes-bibliotheek, of je het nu wilt of niet. Het punt is dat er veel mensen zijn die het niet willen.

Afhankelijk van je iTunes- en iOS-instellingen, zie je het U2-album mogelijk wel of niet. Als je iTunes Match gebruikt of aankopen in iTunes in de cloud hebt aangevinkt in de Store-voorkeuren van iTunes, zie je het album.u2 1

Schakel Show iTunes in the Cloud Purchases in om het U2-album te zien.

welke poorten heeft een macbook air?

Op een iOS-apparaat is het vergelijkbaar. Als je iTunes Match hebt ingeschakeld of hebt ingeschakeld Toon alle muziek in de muziekinstellingen zie je het. Als je die instellingen echter hebt uitgeschakeld, zie je het U2-album niet.

wat te doen bij het verkopen van iphone

U kunt dit album echter desgewenst verbergen. Ga hiervoor naar iTunes en vervolgens naar de iTunes Store. (Je kunt dit niet doen op een iOS-apparaat.) Klik op de hoofdpagina in het gedeelte Snelkoppelingen op Gekocht .

Klik vervolgens op de Muziek knop, dan Recente aankopen . Het U2-album zou bijna aan het begin van de lijst moeten staan, tenzij je sinds dinsdag veel hebt gekocht. Beweeg uw cursor over het album totdat de x pictogram wordt weergegeven in de linkerbovenhoek en klik erop. Dit verbergt het album van je lijst met gekochte items, en ook van je apparaten, tenzij je het hebt gedownload.

Ik gebruik dit om de vele gratis singles en tv-afleveringen te verbergen die ik heb gedownload van de iTunes Store. Je kunt het gebruiken om het U2-album te verbergen, maar misschien wil je ook opschonen wat er in je lijst met aankopen staat terwijl je daar bent. Als er muziek, films of tv-programma's zijn die je hebt gekocht of gratis hebt gedownload en die je niet meer wilt zien, verberg ze dan gewoon.

Als je ooit je muziek wilt verbergen, ga dan naar je account in de iTunes Store. Zoek naar iTunes in de Cloud-sectie:

u2 3

U kunt verborgen aankopen zichtbaar maken vanuit uw iTunes in de Cloud-instellingen.

Klik na Verborgen aankopen op Beheren. Je ziet een lijst met alles wat je hebt verborgen, met knoppen voor zichtbaar maken onder elk item.

hoe iPhone te herstellen van oude back-up
u2 4

Klik op Knoppen zichtbaar maken om verborgen inhoud weer te geven.

Klik op Zichtbaar maken voor elk item dat u opnieuw wilt zien. Mogelijk moet u 'Alle muziek weergeven' op uw iOS-apparaat inschakelen om deze wijziging van kracht te laten worden, maar het zou onmiddellijk op iTunes op de Mac of Windows moeten zijn.

Houd er echter rekening mee dat hoewel u het U2-album - en andere aankopen - kunt verbergen, u ze nooit volledig kunt verwijderen. Je wordt altijd geacht de eigenaar van dit album te zijn. Ook al heb je er nooit om gevraagd.