Hoofd Software Een snelkoppeling vanuit de app Snelkoppelingen toevoegen aan het startscherm van uw iPhone
Software

Een snelkoppeling vanuit de app Snelkoppelingen toevoegen aan het startscherm van uw iPhone

How-To Het is eigenlijk een snelkoppeling naar een snelkoppeling. Bijdragende schrijver, TabletS 13 mrt. 2019 20:00 uur PDT Siri-snelkoppelingen iphone ios 12 appel

Mensen hebben me verteld dat ze geloven dat Apple's Shortcuts-app meer problemen oplevert dan het waard is, vooral omdat ze denken dat ze alleen toegang hebben tot hun Shortcuts via de app zelf of via het pictogram Meer opties in een app als Safari.

Maar dat is niet het geval. Met behulp van een eenvoudige (als relatief verborgen) instelling, kun je een snelkoppeling net zo gemakkelijk toegankelijk maken als elke andere app op het startscherm van je iPhone. Hier is hoe het is gedaan.

1. Open de Sneltoetsen app.2. Klik op de Opties balk (de drie stippen) op de snelkoppeling die u wilt openen vanaf uw startscherm.

3. Druk in het nieuwe scherm dat verschijnt op de Instellingen schakel in de rechterbovenhoek. Het ziet eruit als twee sets schakelaars.

4. In dit nieuwe menu kun je meerdere dingen doen. U kunt de snelkoppeling hernoemen en/of u kunt een zin opnemen die de snelkoppeling activeert via Siri. Voor onze doeleinden moet je echter op drukken Icoon . ( Als u het pictogram niet wilt wijzigen, kunt u de volgende stap overslaan. )

hoe een snelkoppeling toe te voegenLeif Johnson

Houd er rekening mee dat sommige snelkoppelingen beter geschikt zijn voor toegang tot het startscherm dan andere. Sommige zijn beter te gebruiken via apps.

5. Je ziet dan een venster met opties om het pictogram te wijzigen (en als je de snelkoppeling hebt gedownload, heeft de ontwikkelaar er waarschijnlijk al een gemaakt). Onderaan zie je opties om de kleur en de glyph (het symbool dat je op het pictogram ziet) te wijzigen. U kunt ook klikken op Thuis scherm naar rechts en stel een foto van je filmrol in als pictogram.

Als u klaar bent met het ontwerpen van uw pictogram, drukt u op Gedaan in de rechterbovenhoek.

6. Je bent dan terug in het menu Instellingen. Om de snelkoppeling met het nieuwe pictogram aan uw startscherm toe te voegen, drukt u op Toevoegen aan startscherm .

7. Verrassend genoeg ben je nog niet klaar. U gaat dan naar een Safari-venster met een zelfstudie voor de volgende stap. druk de Meer opties pictogram onderaan (het vak met een pijl die naar boven wijst) en scrol vervolgens naar rechts totdat u ziet Toevoegen aan startscherm . Druk erop.

8. Er verschijnt nog een ander venster, waarin u nog een kans krijgt om de naam van de snelkoppeling te wijzigen. Als u dat niet hoeft te doen, drukt u op Toevoegen in de rechterbovenhoek.

hoe snelkoppeling toe te voegen 2Leif Johnson

U kunt er zoveel toevoegen als u wilt.

De snelkoppeling verschijnt onmiddellijk in een leeg vak op uw startscherm. Om de snelkoppeling te gebruiken, drukt u erop.