Hoofd Accessoires HomePod-feiten: 11 dingen die je moet weten als je twijfelt over pre-orderen
Accessoires

HomePod-feiten: 11 dingen die je moet weten als je twijfelt over pre-orderen

Bijgewerkt Ja, u kunt muziek van Spotify afspelen. uitvoerend redacteur, TabletS 26 jan. 2018 23:10 PST homepod appel

Genoemd in dit artikel

Apple HomePod

Apple HomePod Lees onze recensie

HomePod is misschien het eerste nieuwe Apple-apparaat sinds Apple Watch bijna drie jaar geleden, maar voor velen van ons is het niet de oh-mijn-god-ik-moet-hebben-het-gadget die we wilden hebben. Tenzij je specifiek op zoek bent naar een manier om Apple Music in je huis af te spelen, twijfel je waarschijnlijk of je dat wel of niet moet doen koop er een . Als dat het geval is, zijn hier 10 dingen die u zou kunnen overwegen voordat u uw bestelling plaatst:

spel waar je dingen eet en groter wordt

Je hebt een iOS-apparaat nodig met iOS 11.2.5 '

Voordat u overweegt een HomePod te kopen, moet u ervoor zorgen dat u over de juiste hardware beschikt:

 • iPhone 5s of nieuwer
 • iPad Pro (alle modellen)
 • iPad (5e generatie)
 • iPad Air of nieuwer
 • iPad mini 2 of nieuwer
 • iPod touch (6e generatie)

Als je een Android-gebruiker bent die van Apple Music houdt, heb je pech, tenzij je een $ 199 iPod touch met uw HomePod.Voor de coolste Siri-functies heb je een Apple Music-abonnement nodig

Apple heeft HomePod aangeprezen als de ultieme muziekautoriteit, maar er is een addertje onder het gras: je hebt een Apple Music-abonnement ($ 99 per jaar of $ 10 per maand voor een individueel lidmaatschap; $ 15 per maand voor een gezinslidmaatschap) om er het maximale uit te halen. En het is ook niet alleen voor zijn grenzeloze bibliotheek. Zonder een Apple Music-abonnement kun je je muziek niet bedienen met Siri, je muziekselecties personaliseren of zelfs maar vragen om een ​​specifiek nummer af te spelen.

Apple Homepod-scankamer appel

Je kunt Spotify-nummers afspelen met HomePod, maar niet op de coole manier.

Je kunt het gebruiken om Spotify-nummers af te spelen

Hoewel je geen van de spraakbesturingsfuncties krijgt die in Apple Music zijn ingebakken, kun je technisch gezien je HomePod gebruiken om nummers van Spotify, Amazon Music of een andere service af te spelen. Het enige dat u hoeft te doen, is HomePod als AirPlay-luidspreker vanaf uw telefoon of iPad te selecteren, zolang beide apparaten zich op hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden (helaas werkt het niet als Bluetooth-luidspreker). Of dat $ 349 waard is, is echter aan jou.

Berichten en notities zijn gekoppeld aan de hoofdgebruiker

Wanneer u HomePod instelt, zoals elk ander Apple-apparaat, wordt u gevraagd uw iCloud-adres in te voeren. Kies verstandig, want dit is het hoofdaccount waarop de HomePod wordt aangesloten. Dat betekent dat alle berichten die u verzendt, notities die u maakt of herinneringen die u instelt, aan dit account zijn gekoppeld, om nog maar te zwijgen van het hoofdabonnement op Apple Music. Aangezien HomePod een huishoudelijk apparaat is, kunnen er hevige discussies ontstaan ​​over welke persoon als het hoofd van HomePod wordt beschouwd.

homepod-voorraadappel

Dat bovenste scherm is ook een op aanraking gebaseerde controlepoad.

HomePod heeft aanraakbedieningen

Het bovenste scherm van HomePod is niet alleen een mooie manier om Siri in actie te zien, het is ook een manier om de HomePod zelf te bedienen. Als je er niet elke keer tegen wilt praten als je het volume wilt verhogen of van nummer wilt veranderen, zijn hier de manieren waarop je het fysiek kunt bedienen:

 • Tik op: Afspelen/Pauze
 • Dubbeltik: Volgende nummer
 • Driemaal tikken: vorig nummer
 • Tik of houd plus vast: Volume omhoog
 • Tik of houd min vast: Volume omlaag
 • Aanraken en vasthouden: Siri oproepen

Privacy is een belangrijk verkoopargument

Een onbezongen kenmerk van Apple's HomePod is privacy, vooral voor mensen die wantrouwend zijn om altijd-aan wifi-verbonden microfoons in hun huis te laten. Net als Google Home en Amazon Echo belooft Apple dat HomePod pas begint te luisteren nadat je hem wakker hebt gemaakt met, Hey Siri, maar privacy op HomePod gaat verder dan dat. Ten eerste zijn je gesprekken gecodeerd en zijn ze ook anoniem, wat betekent dat alles dat naar de servers van Apple wordt gestuurd voor verwerking, niet aan een iCloud-account is gekoppeld. Dat is niet het geval met Google Home of Amazon Echo.

Bovendien, als de hoofdgebruiker wiens iCloud-account is gekoppeld aan HomePod niet thuis is (of liever niet is verbonden met het wifi-thuisnetwerk), levert HomePod geen persoonlijke meldingen, dus sms'jes en herinneringen worden niet gedeeld met andere mensen in uw huis.

foto's uploaden van iphone naar mac
homepod wwdc 02Romeins loyola

Tenzij u een tweede HomePod koopt, heeft slechts één gebruiker de controle.

HomePod kan geen onderscheid maken tussen stemmen

Op onze telefoons identificeert Apple specifieke golfvormen om je stem te herkennen en te voorkomen dat andere mensen Siri per ongeluk oproepen. Dat is niet het geval met HomePod. Iedereen in uw huis kan HomePod activeren door 'Hé Siri' te zeggen om antwoorden te krijgen op algemene kennisvragen, nieuws, sportuitslagen en zelfs muziek van hun eigen telefoons naar HomePod te streamen. Maar als u zich zorgen maakt dat uw berichten worden gelezen wanneer uw vrienden op bezoek komen, zal het volgende feit u geruststellen.

U kunt voorkomen dat Siri luistert

Hoewel er technisch gezien geen mute-knop aan de bovenkant van HomePod is, kun je voorkomen dat Siri wordt geactiveerd wanneer het zijn wake-frase hoort. Volgens Rust Caldwell , die enige tijd met HomePod heeft doorgebracht, kunt u Siri op HomePod uitschakelen door te zeggen: Hé Siri, stop met luisteren. Dan hoef je alleen maar op het bovenste scherm te tikken en vast te houden om het weer in te schakelen.

HomePod is super energiezuinig

Ook al is het technisch altijd aan, HomePod verbruikt heel weinig stroom wanneer deze is aangesloten op een stopcontact. Als hij niet in gebruik is, verbruikt hij gemiddeld 1,71 W wanneer hij is aangesloten op een standaard 115 V-stopcontact. Even indrukwekkend is het vermogen van 8,74 W dat het verbruikt bij het afspelen van muziek. Dat is minder dan een standaard LED-lamp, die doorgaans rond de 9,5W trekt.

homepod wat?IDG

Als je HomePod een vraag stelt terwijl je iPhone binnen gehoorsafstand is, zal Siri op je telefoon antwoorden.

Siri op HomePod zal uitstellen naar je iPhone

Als je Siri een vraag stelt en je telefoon is binnen gehoorsafstand, reageert HomePod niet. Volgens Digitale trends , die een korte hands-on demonstratie van het apparaat kreeg, is de assistent slim genoeg om te weten wanneer je erom belt wanneer je je telefoon in je hand hebt, en de HomePod zal niet antwoorden.

HomePod doet geen agendameldingen

Een van de beste toepassingen voor een Amazon Echo of Google Home is de dagelijkse briefing, waar deze een kort overzicht geeft van de afspraken van uw dag. Het lijkt onwaarschijnlijk dat HomePod dat zal kunnen doen, aangezien Apple het geen toegang heeft gegeven tot de iCloud-agendameldingen. Dat is waarschijnlijk vanwege privacyredenen en kan in de toekomst veranderen, maar voor nu moet je nog steeds je telefoon gebruiken om je afspraken te controleren.

Apple HomePod

Apple HomePodLees ons volledige Apple HomePod-recensie