Hoofd Software Gmail om contextgegevens over contacten in inbox weer te geven
Software

Gmail om contextgegevens over contacten in inbox weer te geven

NieuwsTabletS 29 mei 2011 23:15 PDT

Google zal de komende twee weken een interfacemodule voor Gmail uitrollen die contextuele informatie weergeeft over mensen die betrokken zijn bij de thread van een bericht.

Genaamd de Personen-widget , toont de nieuwe functie informatie in een rechterkolom, zoals de werkplek, titel en foto van mensen uit Gmail-contacten, hun recente Google Buzz-berichten en links naar gedeelde Google Agenda-items, Google Docs-bestanden en eerdere Gmail-e-mailgesprekken.

in een blogpost .hoe de kinderwagen macbook air te resetten

De widget biedt ook snelkoppelingen om groepschatsessies te starten of vergaderingen te plannen.

In concept lijkt de People Widget op de functionaliteit van Xobni's plug-in voor Microsoft Outlook en voor BlackBerry-apparaten . Het product van Xobni kan echter ook gebruikmaken van contextuele gebruikersgegevens van externe sociale-mediasites zoals Facebook en Twitter, en van bedrijfsapplicaties zoals Salesforce.com en Microsoft SharePoint. Xobni heeft onlangs ook onthuld een platform voor externe softwareleveranciers om Outlook-plug-ins te bouwen. Xobni test momenteel bètaversies van zijn software voor Gmail en voor Android- en iPhone-apparaten.

Microsoft en IBM streven dit concept ook na met respectievelijk de Outlook Sociale Connector en de Opmerkingen 8 klant .

kun je applecare toevoegen na aankoop?