Hoofd Apple Tv Komt naar Apple TV+: vakantiespecials streamen in december
Apple Tv

Komt naar Apple TV+: vakantiespecials streamen in december

Bijgewerkt De serie met zes afleveringen is de eerste serie in het Koreaans voor Apple TV+. Staf Schrijver, TabletS 29 november 2021 10:35 uur PST Snoopy Kerst Special appel

Apple's lijst met momenteel beschikbare inhoud voor Apple TV+ blijft groeien, maar er is een nog sneller groeiende lijst met projecten in de maak. Films, gelimiteerde series, specials en series met meerdere seizoenen, Apple heeft voor hen allemaal ijzers in het vuur.

Sommige van deze projecten zijn officieel aangekondigd en erkend door Apple, maar vele zijn net gerapporteerd door de Hollywood-pers, die altijd goed op de hoogte is van welke acteurs, regisseurs en producenten bij welke projecten betrokken zijn.

We hebben deze lijst in tweeën gedeeld: Komt binnenkort is een lijst met shows waarvoor Apple een officiële releasedatum of releasevenster heeft gegeven, en Verder weg verzamelt andere aangekondigde en niet-officieel aangekondigde projecten die nog in productie zijn of misschien nog niet eens zijn begonnen.Bijgewerkt 29/11/21: Apple heeft verschillende feestdagenspecials aangekondigd streaming in december, inclusief Snoopy Presents: For Auld Lang Syne en speciale afleveringen van Get Rolling With Otis en Stillwater.

Apple TV 4K (2021)

Apple TV 4K (2021) Editors Lees onze recensie Beste prijzen vandaag: $ 179,00 bij Adorama | $ 179,00 bij Apple | $ 179,99 bij Best Buy

Komt binnenkort

De volgende shows, series en films zijn officieel aangekondigd door Apple en zullen normaal gesproken in de komende weken of maanden beginnen met streamen.

Snoopy presenteert: voor Auld Lang Syne

Waar het om gaat: Nadat Lucy een teleurstellende kerst heeft meegemaakt omdat haar oma niet op bezoek kon komen, besluit ze het beste oudejaarsfeest ooit te geven voor de hele Peanuts-bende, terwijl Charlie Brown worstelt om slechts één van zijn goede voornemens te verwezenlijken voordat de klok twaalf uur slaat.

Belangrijke namen: Het is weer een nieuwe Peanuts-special als onderdeel van de algemene deal van Apple.

Wanneer kun je kijken: De speciale streams op 10 december 2021.

Zwanenlied

Waar het om gaat: Apple beschrijft het als volgt: de film speelt zich af in de nabije toekomst en onderzoekt hoe ver iemand zal gaan en hoeveel hij zal opofferen om een ​​gelukkiger leven te leiden voor de mensen van wie hij houdt.

Belangrijke namen: De filmsterren Mahershala Ali, die Oscars won voor zijn rollen in Moonlight en Green Book. Het is geschreven en geregisseerd door Benjamin Cleary.

Wanneer kun je kijken: De film zal op 17 december debuteren, samen met een bioscooprelease.

De tragedie van Macbeth

Waar het om gaat: Dit drama is de nieuwste film van de gevierde regisseur Joel Coen. We weten echter niet of het een echte hervertelling van de Shakespeare-tragedie is.

appel

Belangrijke namen: Sterren Denzel Washington en Francis McDormand, geregisseerd door Joel Coen.

Wanneer kun je kijken: De film moet eind 2021 in de bioscoop verschijnen, waarna een Apple TV+ release volgt.

Fraggle Rock: Terug naar de Rots

Waar het om gaat: Na het produceren van een paar korte broeken ( Fraggle Rock: Ga door! ), Apple heeft een deal gesloten met de Jim Henson Company om een ​​volledige reboot van de klassieke kindershow te produceren.

Belangrijke namen: De Jim Henson Company zit weer in de driver's seat.

Wanneer kun je kijken: De originele shows kwamen beschikbaar op 27 mei 2020. De reboot, getiteld Fraggle Rock: Back to the Rock, gaat in première op 21 januari 2022.

de afterparty

Waar het om gaat: Een komisch moordmysterie dat zich afspeelt op een afterparty van een middelbare schoolreünie. Elk van de acht afleveringen zal een hervertelling van dezelfde nacht bevatten, verteld vanuit het perspectief van een ander personage, elk met zijn eigen unieke visuele formaat en filmgenre dat past bij de persoonlijkheid van de verteller.

Belangrijke namen: De serie is gemaakt door Chris Miller en Phil Lord, die samenwerkten aan projecten als De LEGO-film en Spider Man: Into the Spider-Verse .

Wanneer kun je kijken: de afterparty zal in januari streamen.

Moordenaars van de Bloemenmaan

Waar het om gaat: Gebaseerd op het boek Killers Of The Flower Moon: de Osage-moorden en de geboorte van de FBI . Het vertelt het verhaal van een reeks moorden op rijke Osage Native Americans in Oklahoma in de jaren 1920 nadat er olie op hun land was gevonden. Volgens Deadline zal Paramount de film in de bioscoop distribueren, terwijl het exclusief streamen van Apple TV+ zal zijn.

Apple TV-moordenaars van de bloemenmaan

appel

Belangrijke namen: Geregisseerd door Martin Scorsese, met Leonardo DiCaprio en Robert De Niro in de hoofdrollen.

Wanneer kun je kijken: Apple vermeldt deze film als Binnenkort beschikbaar.

Verder weg

Deze shows, series en films zijn al dan niet officieel aangekondigd en hebben nog geen definitieve releasedatums. Sommigen zullen in de komende maanden debuteren, anderen zullen meer dan een jaar verwijderd zijn. Het is zelfs mogelijk dat sommige van deze projecten nooit worden uitgebracht.

Untitled Magic Johnson documentaire serie

Waar het om gaat: Apple produceert een vierdelige documentairereeks over het leven van de beroemde tweevoudige NBA-hall of famers Earvin Magic Johnson.

Belangrijke namen: Geregisseerd door Rick Famuyiwa met editor Dirk Westervelt en cameraman Rachel Morrison, wordt de docuserie geproduceerd door XTR en New Slate Ventures.

Wanneer kun je kijken: Deze serie heeft nog geen releasedatum.

Zonder titel Jon Watts / Brad Pitt / George Clooney-film

Waar het om gaat: Een thriller waarin twee lone-wolf fixers (Pitt en Clooney) dezelfde baan krijgen. Deadline meldt dat Apple andere grote studio's en distributeurs heeft overboden voor de filmrechten. De film heeft nog geen titel.

Belangrijke namen: Geschreven en geregisseerd door Jon Watts, met in de hoofdrollen George Clooney en Brad Pitt.

Wanneer kun je kijken: Deze film heeft nog geen releasedatum.

amberbruin

Waar het om gaat: Een serie gebaseerd op de bestverkochte boeken van Paula Danziger. Apple beschrijft het als een ongefilterde blik op een meisje dat haar eigen stem vindt via kunst en muziek in de nasleep van de scheiding van haar ouders.

Belangrijke namen: Geschreven en geregisseerd door Bonnie Hunt, beginnend met Carsyn Rose, Sarah Drew, Darin Brooks en Liliana Inouye.

Wanneer kun je kijken: amberbruin heeft nog geen releasedatum.

Ik gaba gaba!

Waar het om gaat: Een geliefde Nickelodeon-serie die zes seizoenen liep en met live-actie, poppen, korte schetsen en muziek. Apple heeft de volledige back-catalogus en rechten verworven om nieuwe afleveringen te produceren. Tot nu toe zijn er plannen om 20 nieuwe afleveringen te produceren als een heruitvinding gebaseerd op het hart en de essentie van wat Ik gaba gaba! is.

Belangrijke namen: Het is onduidelijk welke van de originele cast of crew zal deelnemen aan de nieuwe afleveringen.

Wanneer kun je kijken: We hebben nog geen bericht over wanneer oude afleveringen op Apple TV+ zullen verschijnen, noch wanneer de nieuwe afleveringen zullen verschijnen.

Ghosted

Waar het om gaat: Deadline rapporten dat dit een romantische actie-avonturenfilm is, al weten we nog niet veel meer dan dat.

Belangrijke namen: Scarlett Johansson en Chris Evans zijn in onderhandeling om de hoofdrol te spelen. Geregisseerd door Dexter Fletcher en geschreven door Paul Wernick en Rhett Reese.

Wanneer kun je kijken: Ghosted heeft nog geen releasedatum.

de vormverwisselaar

Waar het om gaat: Volgens Appel, de vormverwisselaar is een sprookje voor volwassenen. Een horrorverhaal, een fabel over het ouderschap en een gevaarlijke odyssee door New York City waarvan je het bestaan ​​niet wist. Het is gebaseerd op de gelijknamige roman van Victor LaValle.

Belangrijke namen: De serie zal LaKeith Stanfield in de hoofdrol spelen en zal worden geschreven/aangepast door Kelly Marcel, die ook als showrunner zal dienen.

Wanneer kun je kijken: de vormverwisselaar heeft nog geen releasedatum.

Slechte Aap

Waar het om gaat: Een aanpassing van de Carl Hiaasen-roman met dezelfde naam, Bad Monkey vertelt het verhaal van Andrew Yancy, een eenmalige detective gedegradeerd tot restaurantinspecteur in Zuid-Florida. Een afgehakte arm gevonden door een toerist tijdens het vissen, trekt Yancy in de wereld van hebzucht en corruptie die het land en het milieu in zowel Florida als de Bahama's decimeren. En ja, er is een aap.

Belangrijke namen: Geschreven en geproduceerd door Bill Lawrence (Scrubs, Ted Lasso, Cougar Town) en met in de hoofdrol Vince Vaughn.

Wanneer kun je kijken: Slechte Aap heeft nog geen releasedatum.

Stad in brand

Waar het om gaat: Samantha Cicciaro is een studente aan de NYU die op 4 juli 2003 is doodgeschoten in Central Park. Terwijl de misdaad wordt onderzocht, wordt onthuld dat ze de cruciale connectie is tussen een reeks mysterieuze stadsbranden, de muziekscene in de binnenstad en een rijke bovenstad vastgoedfamilie rafelt onder de druk van de vele geheimen die ze bewaren.

Belangrijke namen: Geschreven en uitvoerend geproduceerd door Josh Schwartz en Stephanie Savage.

Wanneer kun je kijken: Deze serie heeft nog geen releasedatum.

Untitled Negro League Baseball-serie

Waar het om gaat: Volgt het leven en de carrière van de legendarische werper Leroy Satchel Paige.

Belangrijke namen: De serie wordt onder meer geproduceerd door Erving Magic Johnson. Het is in samenwerking met het Negro Leagues Baseball Museum en MLB.

Wanneer kun je kijken: Deze serie heeft nog geen releasedatum.

Verbinding

Waar het om gaat: Een moderne thriller over hoe onze fouten uit het verleden onze toekomst kunnen vernietigen, inclusief actie, spionage en politieke intriges.

Belangrijke namen: De serie zal met Vincent Cassel en Eva Green in de hoofdrollen worden gespeeld en zal worden geregisseerd door Stephen Hopkins.

Wanneer kun je kijken: Verbinding heeft nog geen releasedatum.

Vreemde Planeet

Waar het om gaat: Een animatieserie gebaseerd op de webgebaseerde strip en grafische romans van Nathan Pyle. De strip bevat buitenaardse wezens die een leven leiden dat niet anders is dan het onze, maar verwijzen naar onze dagelijkse activiteiten met de gebruikelijke, soms wetenschappelijke woordenstroom (zoals het noemen van een omhelzing van een ledemaat).

Vreemde Planeet Nathan Pyle

Belangrijke namen: De serie wordt gedeeltelijk ontwikkeld door Dan Harmon, van Gemeenschap en Rick en Morty roem.

Wanneer kun je kijken: De serie heeft nog geen releasedatum.

De Grote Deur Prijs

Waar het om gaat: Gebaseerd op de bestverkochte roman door M.O. Walsh. De inwoners van het stadje Deerfield ontdekken op een dag een mysterieuze machine in hun lokale kruidenierswinkelverhaal die belooft iemands toekomstig potentieel te voorspellen, en er ontstaat gekte.

Belangrijke namen: David West Read, die schrijver en uitvoerend producent was op Schitt's Creek , zal de bewerking schrijven en als showrunner dienen.

Wanneer kun je kijken: De Grote Deur Prijs heeft nog geen releasedatum.

Wol

Waar het om gaat: Het speelt zich af in een verwoeste en giftige toekomst waar een gemeenschap bestaat in een gigantische ondergrondse silo, honderden verdiepingen diep. Daar leven mannen en vrouwen in een samenleving vol regels die volgens hen bedoeld zijn om hen te beschermen. Gebaseerd op de boekentrilogie van Hugh Howey.

Rebecca Ferguson

appel

Belangrijke namen: Met Rebecca Ferguson, geschreven door Graham Yost, geregisseerd door Morten Tyldum.

Wanneer kun je kijken: Wol heeft nog geen releasedatum.

Hallo morgen!

Waar het om gaat: Hello Tomorrow! speelt zich af in een retro-toekomstige wereld. draait om een ​​groep handelsreizigers die maan-timeshares verkopen.

appel

Belangrijke namen: Billy Crudup sterren en uitvoerende producenten. Jonathan Entwistle gaat regisseren.

Wanneer kun je kijken: Deze serie heeft nog geen releasedatum.

Grote man op de campus

Waar het om gaat: Een documentaireserie over basketbalfenomeen Makur Maker en zijn beslissing om voor Howard University te spelen ter ondersteuning van historisch zwarte hogescholen en universiteiten in plaats van een van de grote basketbalscholen.

Makur Maker

appel

Belangrijke namen: Geregisseerd en geproduceerd door Seth Gordon.

Wanneer kun je kijken: De serie heeft nog geen releasedatum.

Nummer één op het oproepformulier

Waar het om gaat: Een paar documentaires die de geschiedenis van zwarte acteurs en actrices in Hollywood onderzoeken. De ene richt zich op leidende mannen, de andere op leidende vrouwen.

Belangrijke namen: Producenten zijn onder meer Jamie Foxx, Kevin Hart, Datari Turner, Dan Cogan, Angela Bassett, Halle Berry, Reginald Hudlin en Bryan Smiley.

Wanneer kun je kijken: Deze twee begeleidende films hebben nog geen releasedatum.

Black & Blues: De kleurrijke ballad van Louis Armstrong

Waar het om gaat: Documentaire over het leven van de baanbrekende jazzmuzikant. Met behulp van een heleboel nooit eerder vertoonde archiefbeelden zal de film het verhaal van Armstrongs leven volledig in zijn eigen woorden vertellen.

Louis Armstrong

appel

Belangrijke namen: Louis Armstrong is hier de grote naam. De film wordt geregisseerd door Sacha Jenkins.

Wanneer kun je kijken: Deze film heeft nog geen releasedatum.

Untitled Chuck Barris-drama

Waar het om gaat: Gong Show-presentator Chuck Barris beweerde in zijn autobiografie een geheime CIA-moordenaar te zijn Bekentenissen van een gevaarlijke geest , waarvan in 2002 een speelfilm werd gemaakt. A Deadline rapport zegt dat Apple een dramaserie van een uur ontwikkelt over Barris als presentator van de Gong Show en als moordenaar van de CIA.

Belangrijke namen: Justin Timberlake is gehecht aan de hoofdrol als Chuck Barris.

Wanneer kun je kijken: Deze serie heeft nog geen releasedatum.

De overvolle kamer

Waar het om gaat: Geïnspireerd door de biografie The Minds of Billy Milligan, is dit een anthologiereeks met meerdere seizoenen die volgens Apple de ware en inspirerende verhalen zal onderzoeken van degenen die hebben geworsteld en geleerd om succesvol te leven met een psychische aandoening. Dit is een van een groeiende lijst met shows die zijn ontwikkeld en geproduceerd door Apple Studios, Apple's eigen tv- en filmproductie-outfit. Het eerste seizoen zal 10 afleveringen bevatten.

Belangrijke namen: In het eerste seizoen speelt Tom Holland de hoofdrol met Akiva Goldsman als schrijver en uitvoerend producent.

Wanneer kun je kijken: Apple heeft nog geen releasedatum voor deze serie.

Komedieserie zonder titel Maya Rudolph

Waar het om gaat: Apple beschrijft de show als over Molly, een vrouw wiens schijnbaar perfecte leven op zijn kop wordt gezet nadat haar man haar met niets anders dan 87 miljard dollar verlaat. De niet nader genoemde comedyserie zal bestaan ​​uit afleveringen van een half uur.

Maya Rudolph appel

Belangrijke namen: Molly wordt gespeeld door Maya Rudolph. De makers/schrijvers/producenten van de show zijn Alan Yang en Matt Hubbard.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Dame in het meer

Waar het om gaat: Apple's beschrijving van deze beperkte serie zegt dat deze zich afspeelt in Baltimore uit de jaren 60, waar een onopgeloste moord huisvrouw en moeder Maddie Schwartz ertoe aanzet haar leven als onderzoeksjournalist opnieuw uit te vinden en haar op ramkoers zet met Cleo Sherwood, een hardwerkende vrouw die jongleert. moederschap, veel banen en een gepassioneerde toewijding aan het bevorderen van Baltimore's Black progressieve agenda.

Belangrijke namen: De hoofdrollen worden gespeeld door Natalie Portman en Lupita Nyong'o. Geregisseerd door Alma Har'el.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

In met de duivel

Waar het om gaat: Een bewerking van de roman In With The Devil: een gevallen held, een seriemoordenaar en een gevaarlijk koopje voor verlossing . De serie bestaat uit zes afleveringen en wordt verteld vanuit het oogpunt van twee gevangenen die verlossing zoeken voor hun wandaden.

Belangrijke namen: sterren Ray Liotta, Taron Egerton en Paul Walter Hauser .

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Brullen

Waar het om gaat: Een anthologiereeks van duistere komische feministische fabels met een met sterren bezaaide cast. Gebaseerd op een boek met korte verhalen van Cecelia Ahern. Er komen acht afleveringen van een half uur.

Belangrijke namen: Enkele tot nu toe bevestigde sterren zijn Nicole Kidman, Allison Brie, Cynthia Erivo en Merritt Wever.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

De zoektocht naar WondLa

Waar het om gaat: Gebaseerd op het kinderboek van Tony DiTerlizzi, dat het verhaal volgt van Eva Nine, een meisje dat het grootste deel van haar leven ondergronds doorbracht voordat ze gedwongen werd naar buiten te vluchten en te overleven met een robot genaamd Muthr, een alien genaamd Rovander Kitt, en een beer genaamd Otto. Apple is van plan om ten minste twee seizoenen van deze show te draaien.

Belangrijke namen: Geschreven en geproduceerd door Lauren Montgomery.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Geluk

Waar het om gaat: Wanneer een ongelukkig meisje de nooit eerder vertoonde wereld van goed en slecht geluk ontdekt, werkt ze samen met magische wezens om een ​​kracht te ontdekken die sterker is dan zelfs het geluk zelf.

geluk skydance

Belangrijke namen: De film is geregisseerd door Peggy Holmes.

Wanneer kun je kijken: Geluk staat momenteel gepland voor begin 2022.

betoverd

Waar het om gaat: Een musical die Elian volgt, een jong meisje dat de betovering wil verbreken die haar koninkrijk in tweeën heeft gedeeld.

betoverde skydance

Belangrijke namen: Geregisseerd door Vicky Jenson, met muziek van Alan Menken en teksten van Glenn Slater.

Wanneer kun je kijken: betoverd wordt momenteel naar verwachting eind 2022 uitgebracht.

Dolly

Waar het om gaat: Deadline beschrijft het als een sci-fi rechtszaaldrama waarin een robotachtige 'gezelschapspop' zijn eigenaar vermoordt en vervolgens de wereld schokt door te beweren dat ze onschuldig is en om een ​​advocaat vraagt.

Belangrijke namen: Florence Pugh en Vanessa Taylor zijn verbonden aan de ster en Drew Pearce zal het script schrijven.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Jane

Waar het om gaat: Een kinderserie waarin live actie en CGI worden gecombineerd, waarin de jonge Jane Garcia haar vrienden leidt op missies om bedreigde dieren te redden. De serie is tot stand gekomen in samenwerking met het Jane Goodall Institute.

Jane Goodall Apple TV

Belangrijke namen: We weten nog niet wie de hoofdrol zal spelen in de serie. Het wordt geproduceerd in samenwerking met het Jane Goodall Institute.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

WeCrashed

Waar het om gaat: Een gelimiteerde serie over de opkomst en ondergang van het bedrijf WeWork. Apple heeft de serie officieel aangekondigd en zal het produceren in Apple Studios.

Belangrijke namen: De grote stermacht hier is Anne Hathaway en Jared Leto. De serie wordt mede geschreven en geproduceerd door Lee Eisenberg en Drew Crevello.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Lessen in scheikunde

Waar het om gaat: Verscheidenheidsrapporten dat dit een dramaserie wordt, gebaseerd op de aankomende roman van Bonnie Garmus. Het verhaal speelt zich af in de jaren zestig en volgt een vrouw die ervan droomt wetenschapper te worden in een wereld die eist dat vrouwen huisvrouwen blijven. Ze krijgt uiteindelijk een baan als gastheer van een tv-kookprogramma en gebruikt het als een platform om huisvrouwen wetenschap te leren.

Belangrijke namen: Brie Larson zal de hoofdrol spelen en Susannah Grant zal schrijven (ze won eerder een Academy Award voor schrijven) Erin Brockovich ).

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Biografie van Oprah Winfrey

Waar het om gaat: Deadline rapporten dat Apple de rechten heeft gekregen op een tweedelige biografische documentaire over Oprah Winfrey.

Belangrijke namen: Opa natuurlijk. Lisa Erspamer en Kevin McDonald produceren de tweedelige film.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Kitbag

Waar het om gaat: Volgens een Deadline rapport , dit wordt een grote historische epische film over Napoleon Bonaparte. Het rapport zegt dat de productie begin 2022 begint.

Belangrijke namen: Joaquin Phoenix gaat Napoleon spelen, Ridley Scott regisseert.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Untitled sci-fi komedie/drama

Waar het om gaat: We kennen nog geen details van het perceel. We hebben alleen een bericht van The Hollywood Reporter dat Apple dit project heeft opgepakt voor het productiehuis van Apple Studios en dat het een sci-fi komedie/drama is.

Belangrijke namen: Bijgevoegd zijn Andy Samberg, Andy Siara, Ben Stiller en Noah Hawley.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

De laatste dagen van Ptolemaeus Gray

Waar het om gaat: Gebaseerd op de roman met dezelfde naam door Walter Mosley, het is een beetje een moordmysteriethriller met een 91-jarige man met dementie als hoofdrolspeler. Verscheidenheid zegt dit wordt een gelimiteerde serie van zes afleveringen.

Belangrijke namen: Samuel L. Jackson zal de hoofdrol spelen. Walter Mosely bewerkt zijn eigen boek.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Het laatste wat hij me vertelde

Waar het om gaat: Een beperkte seriebewerking van Laura Dave's aankomende roman met dezelfde naam, die op 4 mei 2021 uitkomt. Het vertelt het verhaal van een vrouw die een band krijgt met haar 16-jarige stiefdochter terwijl ze op zoek is naar de waarheid over waarom haar echtgenoot is op mysterieuze wijze verdwenen

Belangrijke namen: De serie zal de hoofdrol spelen en wordt geproduceerd door Julia Roberts.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Donkere materie

Waar het om gaat: Een serie gebaseerd op de roman Donkere materie ; een thriller uit een ander universum over een man die wordt ontvoerd, gedrogeerd en wakker wordt in een realiteit waarin hij in het verleden andere keuzes heeft gemaakt.

Belangrijke namen: De serie wordt aangepast als een serie door de auteur Blake Crouch.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Documentaire World Surf League

Waar het om gaat: TOT zesdelige documentaireserie het volgen van 's werelds beste surfers terwijl ze strijden op de World Surf League-kampioenschapstour.

Apple TV World Surf League

Belangrijke namen: De serie wordt geproduceerd door James Gay-Rees, Paul Martin en Erik Logan.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Gutsy vrouwen

Waar het om gaat: Een documentairereeks geïnspireerd op The Book of Gutsy Women: favoriete verhalen over moed en veerkracht door Chelsea en Hillary Clinton. Afleveringen bevatten biografieën van baanbrekende vrouwen op verschillende gebieden.

Belangrijke namen: Hillary en Chelsea Clinton zullen de serie produceren met Johnny Webb en Roma Khanna.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Oppervlakte

Waar het om gaat: Een ander project van Reese Witherspoon's Hello Sunshine-productiebedrijf (dat verantwoordelijk is voor) De ochtendshow ), Deadline rapporten Dat Oppervlakte is een psychologische thrillerreeks van acht afleveringen, maar heeft er niet veel anders over te zeggen dan dat de productie in 2021 moet beginnen.

Belangrijke namen: De serie zal de hoofdrol spelen en geproduceerd worden door Gugu Mbatha-Raw (Hannah Shoenfeld in De ochtendshow ) en wordt uitvoerend geproduceerd door Veronica West (co-creator van Zeer betrouwbaar ).

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Tetris: de film

Waar het om gaat: Een drama over de creatie, licenties en distributie van een van de beroemdste en populairste games aller tijden.

Belangrijke namen: Taron Egerton speelt de hoofdrol, onder leiding van Jon S. Baird. De rest van de zaak is nog niet beslist, volgens deadline .

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

platonisch

Waar het om gaat: Een komische serie van 10 afleveringen van een half uur over voormalige beste vrienden die elkaar als kinderen hebben ontmoet en ruzie hebben gehad, om vervolgens als volwassenen weer contact te maken en de breuk proberen te herstellen. Hun vriendschap begint hun leven te destabiliseren.

platonische apple tv plus

Belangrijke namen: De vrienden worden gespeeld door Rose Byrne en Seth Rogan. De serie is geschreven en geregisseerd door Nick Stoller en mede geschreven door Francesca Delbanco.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Bruid

Waar het om gaat: Deadline meldt dat dit een genre-buigende film is over een gemanipuleerde ideale vrouw die haar schepper afwijst, aan gevangenschap ontsnapt en haar ware zelf ontdekt.

Belangrijke namen: De film met Scarlett Johansson in de hoofdrol en wordt geregisseerd door Sebastián Lelio.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Aardgeluid

Waar het om gaat: Een natuurhistorische documentaireserie die nieuwe audiotechnologie en filmische 360-graden audio gebruikt om onvertelde natuurverhalen van elk continent te onthullen.

Belangrijke namen: Het wordt uitvoerend geproduceerd door Alex Williamson, en de serieproducent is Sam Hodgson.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

De supermodellen

Waar het om gaat: Een documentaireserie over de carrières van Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista en Christy Turlington. Vier modellen wiens roem en prestige hen grotere namen maakten dan de modemerken en ontwerpers die ze lieten zien.

appel de supermodellen

Belangrijke namen: Naast de vier bovengenoemde modellen, wordt de serie geregisseerd door Barbara Kopple, die twee academieprijzen heeft gewonnen.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

De lucht is overal

Waar het om gaat: Gebaseerd op het boek van Jandy Nelson, gaat het over een tiener die het verlies van haar zus probeert te verwerken.

Belangrijke namen: Cherry Jones speelt de grootmoeder van de tiener, Jason Segel speelt haar oom.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Hoge Woestijn

Waar het om gaat: Een komedie van een half uur over een voormalige verslaafde in Yucca Valley, CA, die na de dood van haar moeder een nieuwe start maakt en besluit privédetective te worden.

Belangrijke namen: De eerste aflevering wordt geregisseerd door Ben Stiller (die ook produceert) en in de serie speelt Patricia Arquette de hoofdrol.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Vijf dagen bij Memorial

Waar het om gaat: Uit de roman van Sheri Fink die de eerste vijf dagen in een ziekenhuis in New Orleans documenteert nadat orkaan Katrina aan land kwam.

Belangrijke namen: De serie wordt geregisseerd door John Ridley en ster Vera Farmiga.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

De Essex-slang

Waar het om gaat: Deze aanpassing van een roman van Sarah Perry Niet-productlink verwijderen speelt zich af in 1893. De onlangs weduwe Cora Seaborne verhuist naar Essex, waar een mythisch wezen dat ooit door de moerassen zwierf, is teruggekeerd.

Belangrijke namen: Claire Danes zal de hoofdrol spelen. Clio Barnard is de regisseur.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Mijn soort land

Waar het om gaat: Een serie muziekcompetities die Apple beschrijft: als een, frisse, nieuwe documentaire gevoeligheid. De hybride serie doorbreekt culturele en muzikale barrières in de countrymuziekruimte en nodigt innovatieve muzikanten uit om hun authentieke stem te ontketenen en centraal te staan.

Belangrijke namen: Adam Blackstone zal dienen als muzikaal leider van de serie. We weten niet wie de presentator(en) of de deelnemers zullen zijn.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Untitled Idris Elba spionagefilm

Waar het om gaat: volgens variëteit , dit wordt een spionagefilm met romantiek die zich afspeelt in Afrika, maar verder is er weinig bekend over het ontluikende project. Het rapport zegt dat het vroeg in productie is.

Belangrijke namen: De film met Idris Elba in de hoofdrol en wordt geproduceerd door Simon Kinberg en Audrey Chon.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Shining Girls

Waar het om gaat: Een bewerking van de bestseller van Lauren Beukes. Moss speelt een verslaggever uit Chicago die een aanval overleeft en op jacht gaat naar haar aanvaller om te ontdekken dat hij door de tijd reist vanuit Chicago uit het depressietijdperk om op jacht te gaan naar een reeks vrouwen - Shining Girls - met buitengewoon potentieel.

Elisabeth Moss Appel

Belangrijke namen: Elisabeth Moss zal de hoofdrol en uitvoerend produceren. Silka Luisa zal de roman verfilmen voor tv en optreden als showrunner.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Echo 3

Waar het om gaat: Een bewerking van de Israëlische show Als helden vliegen. The Hollywood Reporter zegt: dat de serie van 10 afleveringen draait om een ​​jonge Amerikaanse wetenschapper die vermist wordt langs de grens tussen Colombia en Venezuela. Haar broer en haar man gaan op zoek naar haar en ontdekken meer dan ze hadden verwacht. De serie bevat dialogen in zowel het Engels als het Spaans.

Belangrijke namen: De showrunners zijn Mark Boal en Jason Horwitch. De cast bestaat uit Luke Evans en Michiel Huisman.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Sneeuwblind

Waar het om gaat: Wanneer een middelbare scholier in een klein stadje in Alaska een foto van zijn vader online plaatst en ontdekt dat zijn familie deelneemt aan het Witness Protection Program. Een man die op wraak uit is, vindt ze al snel, de FBI duikt op... maar wat als de redenen van zijn vader om aan het programma mee te doen niet zo onschuldig zijn als hij zegt?

sneeuwblinde grafische roman

Belangrijke namen: Jake Gyllenhaal begint met de regie van Gustav Möller.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Emancipatie

Waar het om gaat: Will Smith speelt Peter, een weggelopen slaaf in Louisiana die gevangenneming moet ontwijken terwijl hij naar het noorden gaat, waar hij zich bij het leger van de Unie voegt.

Belangrijke namen: De film speelt Will Smith in de hoofdrol en wordt geregisseerd door Antoine Fuqua met een script van William N Collage.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Hedy Lamarr-serie

Waar het om gaat: Volgens The Hollywood Reporter , het is een serie van acht afleveringen over de actrice en uitvinder van de jaren dertig en veertig Hedy Lamarr (wiens frequentieverspringende radiotechnologie nog steeds de basis vormt voor veel moderne draadloze communicatie).

Belangrijke namen : Gal Gadot speelt de rol van Lamarr, met een script geschreven door Sarah Treem.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Waar de wilde dingen zijn

Waar het om gaat: Apple heeft een algemene deal gesloten met de Maurice Sendak Foundation om shows of series te produceren op basis van het werk van de auteur voor kinderen. De meest bekende hiervan is veruit Waar de wilde dingen zijn En.

Belangrijke namen: Apple werkt samen met Arthur Yorinks, een vaste medewerker van Sendak, en zijn productiestudio Night Kitchen Studios.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Gebruik van het land

Waar het om gaat: Een aanpassing in een beperkte reeks van de roman van Edith Wharton De gewoonte van het land . De roman, gepubliceerd in het begin van de 20e eeuw, gaat over een meisje uit het Midwesten dat de ladder van de New Yorkse high society beklimt.

Belangrijke namen: De grote is Sofia Coppola, die de serie voor Apple ontwikkelt. Het is nog niet bekend of ze het gaat regisseren.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

vermoeden

Waar het om gaat: Gebaseerd op de Israëlische serie Valse vlag , beschrijft Apple de show als een hoog tempo thriller over de ontvoering van de zoon van een prominente Amerikaanse zakenvrouw. De ontvoering van de eenentwintigjarige Leo uit een groot, luxe hotel in het centrum van New York wordt op video vastgelegd en gaat viraal. Al snel worden vier Britse burgers die in het hotel verblijven de hoofdverdachten. Maar zijn ze schuldig aan meer dan op het verkeerde moment op de verkeerde plaats zijn?

Belangrijke namen: De moeder van de ontvoerde zoon wordt gespeeld door Uma Thurman. De serie heeft ook hoofdrollen voor Kunal Nayyar, Noah Emmerich, Georgina Campbell, Elyes Gabel, Elizabeth Henstridge en Angel Coulby.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Titelloze 4-delige documentaireserie

Waar het om gaat: Volgens Deadline , alles wat we weten is dat het het, ongelooflijke waargebeurde verhaal vertelt van een van de grootste oplichting in de geschiedenis van de overheid.

Belangrijke namen: De documentairereeks is geproduceerd door Brian Lazarte en James Lee Hernandez, die de succesvolle documentairereeks produceerde McMillion$ .

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Extrapolaties

Waar het om gaat: Een gelimiteerde serie bloemlezing over klimaatverandering. Het volgt een groep onderling verbonden menselijke verhalen om te laten zien hoe elk aspect van onze wereld in de nabije toekomst zal veranderen.

hoe u geld kunt verzenden met Apple Pay

Belangrijke namen: De show wordt naar verwachting geproduceerd door Scott Z. Burns, de schrijver en regisseur van documentairehits Een ongemakkelijke waarheid en Het verslag .

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Langzame paarden

Waar het om gaat: Wanneer de spionnen van het Britse MI-5-agentschap hun carrière verknoeien, worden ze naar het Slough House gestuurd om hun dagen door te brengen met onbelangrijk werk. Ze worden door de rest van het bureau aangeduid als Slow Horses, vandaar de titel van het tv-programma. Er zijn meer dan zes boeken in de serie Slough House van Mick Herron, en er komen er nog meer aan.

Belangrijke namen: Gary Oldman zal de hoofdrol spelen (hij doet niet veel tv!) als Jackson Lamb, de leider van de Slough House-spionnen.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

ontslagvergoeding

Waar het om gaat: Volgens The Hollywood Reporter , ontslagvergoeding is een werkplekthriller die zich afspeelt bij Lumen Industries, een bedrijf dat de balans tussen werk en privé naar een nieuw niveau wil tillen. Het richt zich op Mark, een werknemer met een duister verleden die probeert zichzelf weer in elkaar te zetten. Apple heeft een serie van 10 afleveringen besteld.

Belangrijke namen: Adam Scott heeft zich aangemeld om Mark te spelen en de serie wordt geregisseerd en geproduceerd door Ben Stiller. Patricia Arquette zal de baas van Mark spelen. Christopher Walkin en John Turturro hebben ook rollen.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Een kerstlied

Waar het om gaat: Een muzikale bewerking van Een kerstlied met Will Ferrell en Ryan Reynolds. Je weet wel: Scrooge, drie geesten, Bah Humbug, enz...

Belangrijke namen: Will Ferrell en Ryan Reynolds spelen de hoofdrol.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

De zwarte kat

Waar het om gaat: Gebaseerd op het stripboek van Richard Dominguez over een ouder wordende luchador die samen met zijn kleinzoon de El Gato Negro-personage gebruikt om de misdaad in Zuid-Texas te bestrijden.

Belangrijke namen: Robert Rodriguez zal regisseren en produceren, terwijl Diego Boneta de hoofdrol zal spelen en ook zal produceren.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Meesters van de lucht

Waar het om gaat: Een gelimiteerde serie over de bommenwerpers van de Tweede Wereldoorlog. Het is een soort vervolg op de populaire HBO-serie Band van broers. Bijna alle inhoud op Apple TV+, hoewel origineel en exclusief, wordt geproduceerd door externe productiebedrijven en studio's. Maar volgens Variety , Apple bouwt ook zijn eigen interne studio, genaamd Masters, en dit is het eerste project.

Belangrijke namen: Het zal worden geschreven door een van Band van broers schrijvers, John Orloff, met opnieuw Steven Spielberg en Tom Hanks als uitvoerende producenten. Verschillende andere producenten en alumni van Band van broers zal ook bij het project betrokken zijn.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Scherper

Waar het om gaat: Vertelt het verhaal van een oplichter onder de miljardair-elites van Manhattan.

Belangrijke namen: Julianne Moore zal de hoofdrol spelen en produceren. Jon Lithgow, Sebastian Stan, Justice Smith en Briana Middleton spelen ook de hoofdrol.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

De lucht is overal

Waar het om gaat: Volgens een verslag van The Hollywood Reporter , heeft Apple samengewerkt met indieproductiebedrijf A24 om een ​​verfilming van de roman voor jonge volwassenen te produceren De lucht is overal .

De roman vertelt het verhaal van een middelbare schoolmeisje wiens oudere zus plotseling sterft. Ze vormt een relatie met de voormalige verloofde van haar zus en ook met de nieuwe jongen in de stad, die net zo van muziek houdt als zij. Te midden van het verwerken van het verlies van haar zus, moet ze kiezen tussen deze twee romantische verwikkelingen.

Belangrijke namen: Josephine Decker zal regisseren en produceren, en auteur Jandy Nelson zal de verfilming van haar eigen boek schrijven.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Prehistorische planeet

Waar het om gaat: Apple heeft een nieuwe natuurhistorische serie besteld bij Jon Favreau en Mike Gunton. De CGI-zware serie wordt geproduceerd door de Natural History Unit van BBC Studios en volgt de laatste dagen van de dinosauriërs.

Belangrijke namen: Jon Favreau maakte golven met behulp van CG-dieren in Het Jungle Boek en De Leeuwenkoning , en Mike Gunton produceerde Planet Earth II.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Brie Larson CIA biografieserie

Waar het om gaat: Een verslag in Verscheidenheid zegt dat Apple een direct-to-serie-bestelling heeft geplaatst voor een nieuw drama, gebaseerd op de echte ervaringen van CIA-undercoveragent Amaryllis Fox. Fox heeft een hete roman genaamd Undercover leven: volwassen worden in de CIA die in oktober 2019 werd uitgebracht.

Belangrijke namen: Brie Larson zal de hoofdrol en uitvoerend producent van de serie zijn.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Mijn glorie was dat ik zulke vrienden had

Waar het om gaat: TOT verslag van Variety zegt dat Apple een direct-to-series-bestelling heeft gedaan van Mijn glorie was dat ik zulke vrienden had . De gelimiteerde serie, gebaseerd op de memoires van Amy Silverstein over een vrouw die wacht op een hartoperatie en de vrouwen die haar steunden, zal Jennifer Garner in de hoofdrol spelen en wordt uitvoerend geproduceerd door J.J. Abrams via zijn Bad Robot-productiebedrijf.

Belangrijke namen: JJ Abrams en Jennifer Garner werken voor het eerst sinds de show weer samen Alias .

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

aarde verliezen

Waar het om gaat: Deze zomer, The New York Times Magazine publiceerde een epische functie met de titel, De aarde verliezen: het decennium dat we klimaatverandering bijna stopten . Met meer dan 30.000 woorden nam het een hele uitgave van het tijdschrift in beslag en kreeg het lovende kritieken. Het concentreerde zich op hoe, van 1979 tot 1989, een klein team van wetenschappers, activisten en politici probeerde de klimaatverandering te stoppen terwijl er nog tijd was.

We weten niet welk formaat de show zal aannemen, maar The New York Times noemt het specifiek een serie. Op basis van het bronmateriaal lijkt het erop dat een serie met een beperkt aantal seizoenen het meest logisch is.

Belangrijke namen: De auteur van het artikel, Nathaniel Rich, zal samen met Steve Golin, oprichter en CEO van Anonymous Content, als uitvoerend producent optreden.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Pachinko

Waar het om gaat: De bestverkochte roman Pachinko volgt vier generaties van een Koreaanse immigrantenfamilie, die de lijn volgt van Korea naar Japan en uiteindelijk Amerika. The New York Times noemde het een van de 10 beste boeken van 2017 .

volgens variëteit , heeft Apple de rechten verworven om de roman van Min Jin Lee tot een serie te ontwikkelen. Een later verslag in The Hollywood Reporter verklaarde dat Apple is overgestapt van het eenvoudigweg bestellen van de roman naar het bestellen van acht volledige afleveringen. Het is niet duidelijk of het een enkel seizoen is van een meerseizoenenboog of slechts een miniserie van acht afleveringen.

Belangrijke namen: Het zal worden geschreven en geregisseerd door Soo Hugh, die de showrunner was voor het eerste seizoen van AMC's de terreur . Min Ho Lee ( Jongens over bloemen ) en Jin-Ha ( ontwikkelaars ) zal een ster geven.

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Tijdbandieten

Waar het om gaat: Terry Gilliams tijdreizende avonturenkomedie Tijdbandieten kan zijn weg vinden naar het kleine scherm in een tv-serie. Deadline rapporten dat Apple de rechten opkoopt om een ​​tv-show te maken van de cultklassieker.

De film, over een jonge jongen die verstrikt raakt in een groep dieven terwijl ze door de geschiedenis huppelen om schatten te stelen, altijd op de vlucht voor het opperwezen van wie ze hun tijdkaart hebben gestolen, is goed voer voor een tv-programma . Maar de film heeft een toegewijde cult-aanhang die hoge eisen zal stellen aan het behoud van het hart van de film en het eigenzinnige gevoel voor Britse humor.

Belangrijke namen: Terry Gilliam zal de rol van uitvoerend producent hebben, maar zal niet voor de show schrijven. EEN rapporteren in Variety zegt dat de serie wordt geregisseerd door Taika Waititi, wiens eigenzinnige film Wat we doen in de schaduw leverde hem een ​​cult-aanhang op, en die grote internationale bekendheid verwierf voor zijn regie van Thor: Rangrarok en Jojo Konijn .

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Shantaram

Waar het om gaat: De hit roman Shantaram heeft een enigszins tumultueuze geschiedenis in Hollywood. volgens variëteit , werd het boek voor het eerst ontwikkeld als een film, waarbij Johnny Depp de boekrechten had verworven en Warner Bros. produceerde met Joel Edgerton in de hoofdrol. Vervolgens werden de plannen geschrapt en werden de rechten geveild, waarbij Anonymous Content en Paramount Television de rechten op Shantaram en zijn vervolgroman wonnen De schaduw van de berg .

De roman van Gregory David Roberts vertelt het verhaal van Lin, een ontsnapte gevangene uit een maximaal beveiligde Australische gevangenis. Op de vlucht en afgesneden van vrienden en familie, verdwijnt hij in de ondergrondse van Bombay in India.

shantaram

Belangrijke namen: Eric Warren-zanger ( Amerikaanse drukte , De internationale ) zal de serie schrijven en uitvoeren. Volgens een verslag van Variety , zal het hoofdpersonage worden betaald door Charlie Hunnam, die bekend staat om zijn werk aan Zonen der wetteloosheid en voor de hoofdrol in Pacific Rim .

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Jij denkt het, ik zal het zeggen

Waar het om gaat: volgens variëteit , heeft Apple een serie van 10 afleveringen van een half uur besteld van een nieuwe comedyshow. De show is geïnspireerd op de verzameling korte verhalen van Curtis Sittenfeld Jij denkt het, ik zal het zeggen .

Belangrijke namen: SNL-alumnus Kristen Wiig zou de hoofdrol spelen, maar trok zich terug vanwege planningsconflicten met Wonder Woman 1984. De show is gemaakt en geproduceerd door Colleen McGuinness ( 30 Rock , Over een jongen ).

Wanneer kun je kijken: Dit project heeft nog geen titel of releasedatum.

Damien Chazelle dramaserie

Waar het om gaat: Volgens Variety is Apple rechtstreeks naar de serie gegaan (een heel seizoen van een serie besteld zonder eerst een pilot te draaien) op een drama van Damien Chazelle. Chazelle is de veelgeprezen schrijver en regisseur van La La Land en zweepslag , en werkt momenteel aan een biopic van Neil Armstrong genaamd Eerste man .

Er zijn helemaal geen details over de serie gegeven, behalve dat Chazelle elke aflevering zal schrijven en regisseren. We kennen het onderwerp, de sterren, de lengte van elke aflevering niet ... echt helemaal niets.

Belangrijke namen: Chazelle is de veelgeprezen schrijver en regisseur van La La Land en zweepslag , en werkt momenteel aan een biopic van Neil Armstrong genaamd Eerste man .

Wanneer kun je kijken: Nog geen releasedatum.

Documentaire over seksueel geweld zonder titel

Waar het om gaat: Deze documentaire volgt een voormalig muziekdirecteur die zich afvraagt ​​of ze haar verhaal over aanranding en misbruik door een bekende figuur in de industrie in het openbaar moet vertellen.

Belangrijke namen: De film werd uitvoerend geproduceerd door Oprah Winfrey, met Kirby Dick en Amy Ziering ( Het jachtgebied ) regisseren en produceren.

Update 13/01/20: Oprah Winfrey is uit het project gestapt en geeft de volgende verklaring af:

Eerst en vooral wil ik dat bekend wordt dat ik de vrouwen ondubbelzinnig geloof en steun. Hun verhalen verdienen het om verteld en gehoord te worden. Naar mijn mening is er meer werk aan de film om de volledige reikwijdte te belichten van wat de slachtoffers hebben doorstaan, en het is duidelijk geworden dat de filmmakers en ik niet op één lijn zitten in die creatieve visie. Kirby Dick en Amy Ziering zijn getalenteerde filmmakers. Ik heb veel respect voor hun missie, maar gezien de wens van de filmmakers om de film op het Sundance Film Festival in première te laten gaan voordat ik denk dat het af is, denk ik dat het het beste is om opzij te gaan. Ik zal samenwerken met Time's Up om de slachtoffers en degenen die worden getroffen door misbruik en seksuele intimidatie te ondersteunen.

Wanneer kun je kijken: Omdat Oprah het project verlaat, verschijnt het niet meer op Apple TV+.