Hoofd Iphone Past uw iPhone 6-hoesje in de nieuwe iPhone 6s?
Iphone

Past uw iPhone 6-hoesje in de nieuwe iPhone 6s?

Nieuws Nieuwe telefoon, nieuw hoesje. Of misschien niet, als je geluk hebt. Senior redacteur, TabletS 9 september 2015 10:25 uur PDT

Nu we de details van Apple's nieuwe iPhone 6s en 6s Plus kennen, kan de belangrijkste vraag ter wereld gesteld worden: past jouw iPhone 6 of 6 Plus hoesje op de nieuwe modellen?

Sommige bedrijven, zoals Vlek , hebben gezegd dat hun iPhone 6-hoesjes in de nieuwe iPhones passen. Kijk op de website van uw kofferfabrikant en kijk of zij een verklaring hebben afgelegd over hun koffers.

Je moet de nieuwe iPhones echt persoonlijk bekijken om er zeker van te zijn dat je oude hoesje past. Maar door het uiterlijk van de productfoto's zijn de camera's en zijknoppen niet verplaatst, dus de uitlijning van de behuizing zou in orde moeten zijn. De afmetingen van de nieuwe iPhones zijn echter gewijzigd, wat zal bepalen of je je hoesje nog kunt gebruiken.vergelijk iphone x met iphone 8 plus

iPhone 6s

De iPhone 6s is bijna hetzelfde formaat als de iPhone 6 - in inches is het dezelfde hoogte en breedte, maar de 6s is een fractie van een millimeter groter. De iPhone 6s is dieper en meet 0,28 inch (7,1 millimeter). Dat is 0,01 inch (0,2 mm) dikker dan de iPhone 6. En de 6s weegt ook meer.

De kans is groot dat je iPhone 6-hoesje op de iPhone 6s past. Als je een siliconen of leren hoesje gebruikt, is je hoesje waarschijnlijk een beetje uitgerekt door de jaren heen, dus het kan prima passen op een nieuwe iPhone 6s. Harde hoesjes zijn een ander verhaal - ze zullen waarschijnlijk passen, tenzij de pasvorm al erg strak is op je iPhone 6.

iPhone 6s Plus

De iPhone 6s Plus is over het algemeen groter dan de iPhone 6 Plus. Hij is groter, breder, dieper en weegt zelfs meer dan zijn voorganger - we hebben het over 0,1 of 0,2 mm op elke afmeting, dus het is niet duidelijk groter, wat betekent dat je zou kunnen denken dat je hoesje zal passen.

hoe berichten te verwijderen die op de iPhone zijn opgeslagen

En het kan, als je een siliconen of leren hoes hebt die is ontwikkeld, na verloop van tijd wat meegeven. Het is echter mogelijk dat een iPhone 6 Plus-hoes met harde schaal die goed moet passen niet echt op de iPhone 6s Plus past.

hoe Apple ID te verifiëren zonder telefoon

Kort gezegd: Het is een kwestie van geval tot geval, maar de kans is groot dat uw iPhone 6- of iPhone 6 Plus-hoesje past.

Noot van de redactie: bijgewerkt op 9/12/15 met correcties op maatmetingen.