Hoofd Software Black Friday Special: ontvang een levenslang abonnement van $ 399 op Babbel voor slechts $ 86
Software

Black Friday Special: ontvang een levenslang abonnement van $ 399 op Babbel voor slechts $ 86

DealPostDoorDealPost-team 28 november 2019 21:37 PST verkoop 20714 primaire afbeelding StackCommerce

Het begrijpen van meerdere talen is een enorme motivator als je naar het buitenland wilt reizen. Met Babbel Language Learning is het gemakkelijk om een ​​nieuwe taal te leren, hoe druk je het ook hebt. Normaal kosten levenslange abonnementen $ 399, maar dat kankrijg er een voor slechts $ 85,85 met aanbiedingscode BFSAVE40 bij het afrekenen.

Babbel Language Learning is een app ontworpen door meer dan 100 deskundige taalkundigen die hapklare lessen gebruiken die in elk schema passen. Elke les duurt slechts 10 tot 15 minuten en omvat een breed scala aan praktische onderwerpen, zoals vervoer, eten, routebeschrijving, vrienden maken en nog veel meer. Babbel gebruikt spraakherkenning om u direct feedback te geven over uw uitspraak en grammaticale vaardigheden, en uw voortgang wordt op al uw apparaten gesynchroniseerd. Met een Babbel-lidmaatschap heb je toegang tot alle lessen in 14 verschillende talen, waaronder Spaans, Frans en Duits.

beste ar-apps voor iphone x

Je zult gemakkelijker aan je reislust kunnen voldoen door nieuwe talen te leren. Een levenslang abonnement op Babbel kost normaal $ 399, maar dat kankoop er deze Black Friday voor $ 83,85 met code BFSAVE40 bij het afrekenen. Deze code geldt ook voor abonnementen van 1 en 2 jaar,het verlagen van hun prijzen tot $ 71,40en$ 83,40 respectievelijk.hoe schermrotatie op iphone aan te zetten

Prijzen onder voorbehoud