Hoofd Ander Apps veranderen uw iPad in een schetsblok
Ander

Apps veranderen uw iPad in een schetsblok

DoorJackie Dove 3 april 2010 8:08 uur PDT

De iPad is groot en helder en mooi, dus je wilt er natuurlijk met je vingers overheen tekenen. Om die begrijpelijke drang te vergemakkelijken, zijn hier een paar spraakmakende schetsproducten.

SketchBook Pro

Autodesk's SketchBook Pro voor iPad gebruikt dezelfde verfengine als zijn desktopgenoot, SketchBook Pro, en is vergelijkbaar met zijn iPhone-app, SketchBook Mobile voor iPhone. De iPad-app heeft een multi-touch-interface op een canvas van 1024 bij 768 pixels. De bediening omvat een tik met drie vingers voor bedieningselementen en een veegbeweging met drie vingers voor snelle toegang.

SketchBook ProPenselen en hulpmiddelen omvatten: 75 vooraf ingestelde penselen, inclusief pennen, markeringen, natuurlijke media en fotopenselen met aanpasbare penseelinstellingen; nieuwe Natuur- en Stempelborstels; tekenstijlen voor het maken van lijnen, rechthoeken en cirkels; gevoeligheid van het penseel; 10 niveaus van ongedaan maken en opnieuw uitvoeren; en meer.

De app heeft zes lagen en biedt de mogelijkheid om lagen uit de fotobibliotheek te importeren; lagen dupliceren, samenvoegen en opnieuw ordenen; lagen verplaatsen, schalen en roteren; en schakel de laagzichtbaarheid in en pas de dekking aan.

In de galerij van de app kun je werken in uitvoering opslaan en bekijken, exporteren naar de fotobibliotheek, afbeeldingen e-mailen, exporteren als een gelaagd PSD-bestand en bladeren in de modus Volledig scherm. De app beschikt ook over een kleurenwiel met HSB- en RGB-kleurruimteaanduidingen, aanpasbare kleurstalen, kleurselectie voor een pipet en de mogelijkheid om elk penseel om te zetten in een aangepaste gum.

Visuele helppagina's en een nieuwspaneel om gebruikers op de hoogte te houden van evenementen en informatie overlappen dit aanbod.

De app kost $ 8 en werkt op iPads met iPhone OS 3.2.

wat is het equivalent van microsoft word op een mac?

SketchPad HD

SketchPad HD

Raizlabs' SketchPad HD is een hybride teken- en notitie-app voor de iPad waarmee je zowel tekstnotities als tekeningen kunt maken en door beide kunt bladeren. Met deze app van $ 1 kun je tekenen op verschillende kleuren en pagina-achtergronden. Neem uw gedachten op en deel ze via e-mail in PDF.

Met SketchPad HD heb je altijd een nieuw vel gewoon wit, gelijnd, legaal of ruitjespapier beschikbaar wanneer je klaar bent om je gedachten op te schrijven. En u kunt ook getypt materiaal in uw aantekeningen integreren.

SketchPad HD is compatibel met iPads met iPhone OS 3.2.