Hoofd Apple-Horloge Apple Watch Series 7: Grotere schermformaten betekenen verschillende nieuwe gezichten
Apple-Horloge

Apple Watch Series 7: Grotere schermformaten betekenen verschillende nieuwe gezichten

Nieuws Grotere displays betekent meer ruimte voor meer complicaties en andere informatie. Senior redacteur, TabletS 2 sep. 2021 14:43 PDT watchos-california-face appel

De komende Apple Watch Series 7 zal grotere schermen hebben, volgens verschillende rapporten die de afgelopen week zijn geland. Maar in een Bloomberg verslag doen van op donderdag gaf Mark Gurman aanvullende details over het scherm en hoe Apple zal profiteren van de grotere formaten.

Zoals eerder gemeld, stelt Gurman dat de Apple Watch Series 7 verkrijgbaar zal zijn in de maten 41 mm en 45 mm, een kleine verandering ten opzichte van het huidige aanbod van 40 mm en 44 mm. Gurman geeft wel wat meer details op het scherm. Het display op het 45 mm-horloge is ongeveer 1,9 inch en heeft een resolutie van 396 × 484, een stijging van 1,78 inch en 368 × 448 op het 44 mm-horloge. Gurman zei dat het nieuwe 41 mm-model een vergelijkbare sprong in schermgrootte en schermresolutie zal hebben. Beide nieuwe horloges hebben een dunnere rand rond de rand van het scherm.

Om de voordelen van de vergrote schermen te laten zien, komt Apple met een aantal nieuwe wijzerplaten. Dit zijn de gerapporteerde gezichten, hoewel Gurman opmerkt dat ze mogelijk niet allemaal met het horloge worden vrijgegeven:    Modulair maximum:Geeft de tijd weer, een kleine complicatie en vervolgens een gestapelde reeks grote complicaties.Continuüm:Gurman zegt dat dit gezicht zal veranderen op basis van de tijdstroom en het huidige uur.Atlas en Wereldtimer:Een gezicht dat alle 24 tijdzones weergeeft met tijden die in analoge of digitale modus kunnen worden ingesteld.
  • TOT Nike gezicht met bewegende nummers. De beweging wordt beïnvloed door de beweging van de drager
  • TOT Hermes gezicht met cijfers die elk uur veranderen.

9to5Mac heeft interessante mock-ups van de grotere schermformaten en de Modular Max-wijzerplaat.

Het verslag van donderdag volgt een verslag gemaakt op dinsdag dat de Apple Watch Series 7 vertraging zou kunnen oplopen vanwege productieproblemen. De Wall Street Journal meldde woensdag dat Apple werkt aan verschillende gezondheidsfuncties voor de Apple Watch, mogelijk voor volgend jaar, waaronder bloeddruksensor, een polsthermometer, monitoring van onregelmatige hartslag en upgrades naar slaapmonitoring. Lees meer over het nieuwe horloge in onze Apple Watch Series 7 geruchtenhub .