Hoofd Ander Glazen trap Apple Store omhoog voor veiling op eBay
Ander

Glazen trap Apple Store omhoog voor veiling op eBay

DoorLex Friedman 22 februari 2010 01:29 PST

uw wachtwoord is vereist om touch id in te schakelen

Update: De veiling wordt nu vermeld als beëindigd, maar zonder winnaar. Willen jullie ons precies vertellen hoe heb je dit weer te pakken?

Haal je favoriet veiling-sniping gereed voor gereedschap: een van de massieve glazen trappen vanaf de wenteltrap in de Apple Store op Fifth Avenue in New York City is te koop op eBay .Volgens de verkoper gaat het verhaal als volgt: een klant bij de Apple Store liet een Snapple-fles op de trap vallen, waardoor het glas op een van de treden barstte. (Wauw, als ze zeggen dat Snapple is gemaakt van de beste dingen op aarde, dacht ik niet dat ze dat bedoelden) adamantium . ) De winkel verving de trede door een nieuwe en de verkoper (samen met een paar vrienden) redde de beschadigde trap voordat deze naar de upstate boerderij werd gestuurd waar oude Apple-producten stoeien en de rest van hun dagen leven.

De verkoper verlaagde het openingsbod van $ 700 naar $ 200, en je hebt meer dan een week om het geld bij elkaar te rapen om een ​​(gebroken) stukje Apple-geschiedenis mee naar huis te nemen. Maar voordat u uw bod plaatst, moet u er rekening mee houden dat de veiling alleen lokaal kan worden opgehaald. Als je de trap wilt, moet je hem bij de verkoper in Brooklyn pakken, en je hebt waarschijnlijk een paar stevige vrienden nodig om je te helpen hem terug naar je huis te manoeuvreren - hij weegt zogenaamd ongeveer 250 pond.

hoe een nieuwe iphone in te stellen

Natuurlijk, als je denkt dat het kopen van een gebroken glazen trap de beste manier is om je eigen Apple-fandom te weerspiegelen, zou je misschien beter bediend kunnen worden met een volledig 12-stappenprogramma.