Hoofd Appel 30ste verjaardag van Apple
Appel

30ste verjaardag van Apple

TabletS Podcast aflevering 33DoorCyrus Farivar 30 maart 2006 16:00 uur PST macworld podcast-logo IDG

1 april markeert het 30-jarig jubileum van Apple. Het is geen grap. Wat hebben Mac-gebruikers een lange weg afgelegd van de technische genialiteit van de Apple I en zijn moeilijke interface tot de algehele elegantie van de nieuwe video-afspelende iPod.

We hebben een paar extra gasten binnengehaald om ons enig perspectief te geven op de afgelopen drie decennia, waaronder een interview met Owen Linzmayer, auteur van Apple Confidential 2.0: de definitieve geschiedenis van 's werelds kleurrijkste bedrijf (Geen zetmeelpers, 2004). Een fragment uit zijn boek is hier te lezen.

hoe geschiedenis op iPad te verwijderen

We zullen ook een gesprek voeren tussen Jason Snell, hoofdredacteur van Template Studio, en Rick LePage, president van Mac Publishing. (Ik heb in de podcast ten onrechte vermeld dat hij de uitgever van Template Studio is, in plaats van president van het moederbedrijf van het tijdschrift.)Luister naar aflevering 33

Om je te abonneren op de TabletS Podcast via iTunes 4.9 of hoger, klik je op hier . Of u kunt uw favoriete podcast-savvy RSS-lezer richten op:

http://www.macworld.com/weblogs/mwpodcast/rss.xml

Interesse in podcasten? Bezoek onze podcasting-onderwerppagina voor tips, how-to's en podcastingnieuws. Je vindt er ook het archief van de TabletS Podcast-afleveringen.

Ik ben blij met alle feedback over de show. Laat me weten wat je leuk vindt aan de podcast en hoe we deze kunnen verbeteren in de bijgevoegde forumthread, hieronder gelinkt. Of mail mij direct. Bekijk ook de TabletS Podcast Listener Frappr-kaart -voeg jezelf vandaag nog toe!

zal de volgende iphone een home-knop hebben?

Laat notities zien

??Hier vind je een fragment uit Apple vertrouwelijk 2.0 .

??Rick LePage - nu de president van Mac Publishing (ik identificeerde hem per ongeluk als de uitgever in de podcast) - begon bij Computer wereld , die nog steeds bestaat als een zusterpublicatie van TabletS. Hij begon ook de nieuwsbrief (en nu website) genaamd Macintouch.

Muziek tegoeden

Basic van Epicte the Elemental. Meer van zijn muziek horen? Heb je een DJ nodig in de omgeving van Washington, D.C.? E-mail hem op epicte [at] gmail [dot] com.