Hoofd Ander Apalon lanceert Pimp Your Screen voor Mac
Ander

Apalon lanceert Pimp Your Screen voor Mac

NieuwsTabletS 6 maart 2012 6:45 uur PST

Ben je het zat om de standaard Andromeda Galaxy-achtergrond op je Mac-bureaublad te hebben en geen fan van Apple's ingebouwde bureaubladafbeeldingsopties? Op dinsdag, Apalon vrijgelaten Pimp je scherm voor Mac , een app waarmee je je Mac-bureaublad kunt uitrusten met een aangepast uiterlijk.

Oorspronkelijk uitgebracht voor iOS-apparaten, kunnen gebruikers met Pimp Your Screen hun Mac-desktops aanpassen door ze aangepaste afbeeldingen en achtergronden te bieden die zijn gemaakt door een team van professionele ontwerpers. Wallpapers omvatten alles, van foto's van tropische zandstranden tot kittens tot grillige abstracte ontwerpen.

Pimp je MacMac-gebruikers kunnen op dezelfde manier door beschikbare afbeeldingen bladeren als in de iOS-versie van de app - je vindt achtergronden in acht verschillende categorieën, waaronder Abstract, Cartoon, Feestdagen, Sci-Fi, Dieren, Sport, Natuur en Mijn afbeeldingen. Met Mijn afbeeldingen kunnen gebruikers hun eigen gepersonaliseerde verzameling achtergronden maken.

De app wordt ook regelmatig bijgewerkt met nieuwe inhoud, die te vinden is op het tabblad Nieuw. Net als in de iOS-app kun je een voorbeeld bekijken van hoe je achtergrondafbeelding eruit zal zien voordat je deze opslaat. Nadat je een achtergrond hebt gekozen, kun je ervoor kiezen om je bureaubladlook te delen via e-mail of Twitter.

Versie 1.0 van Pimp Your Screen is beschikbaar in de Mac App Store voor $ 3 en is compatibel met Mac OS X 10.6 of hoger. De app ondersteunt alle beschikbare schermresoluties.