Hoofd Iphone 6 manieren om het serienummer van je oude iPhone te vinden en je schikking van $ 25 te claimen
Iphone

6 manieren om het serienummer van je oude iPhone te vinden en je schikking van $ 25 te claimen

Functie De zoekfunctie voor nederzettingen is erg kieskeurig. uitvoerend redacteur, TabletS 14 juli 2020 12:03 uur PDT Apple iPhone 7 Plus camera close-up Adam Patrick Murray / IDG

Als je je haastte om de plaats van de nederzetting opeisen de cheque van $ 25 die Apple moet betalen aan iPhone 6-, 7- en SE-bezitters na een class-action-rechtszaak over prestatievertragingen, voelde je je misschien gefrustreerd en teleurgesteld. Het is niet het bedrag, het is de zoekfunctie.

iphone se 2016 versus iphone 12 mini

De site zegt: u kunt mogelijk het serienummer van uw oude telefoon vinden door de Apple ID en het apparaattype in te voeren, samen met de naam en het adres dat het laatst aan de betreffende iPhone is gekoppeld. We konden geen iPhone 6s vinden die we nog steeds in ons bezit hebben met behulp van de tool, en we hebben gehoord van lezers die hetzelfde zeggen. We weten niet zeker of dit het resultaat is van een bug of strikte zoekparameters, maar het is zeker frustrerend.

Maar zelfs als u uw oude telefoon niet kunt vinden of niet kunt inschakelen, kunt u mogelijk nog steeds uw serienummer vinden en uw geld claimen. Hier zijn vijf manieren om het op te sporen:In Instellingen

U kunt het serienummer van uw apparaat vinden in de app Instellingen. Ga gewoon naar Algemeen, dan Over, en het serienummer staat onderaan het eerste blok.

app voor 4k ultra hd actiecamera

Op de doos

Als je telefoon niet kan worden ingeschakeld, kun je het serienummer ook op de doos vinden als je deze nog hebt. U vindt het serienummer van uw apparaat op de barcodesticker op de doos.

Op uw e-mailbestelling of origineel ontvangstbewijs

Als je online een iPhone hebt besteld, staat op je kassabon het serienummer, net als je e-mail of papieren kassabon die je hebt ontvangen van je plaatselijke Apple-winkel of winkel. Je kunt je online bestellingen ook controleren op Apple.com, maar dat systeem gaat maar 18 maanden terug. Als u echter uw originele ordernummer heeft, kunt u deze apart opzoeken.

Op je iPhone Upgrade Programma inruilbewijs

Omdat de telefoons in kwestie vrij oud zijn, is de kans groot dat deze uit je leven is verdwenen. Als je het op eBay hebt verkocht of het aan een vriend hebt gegeven, heb je waarschijnlijk pech, maar als je een upgrade hebt uitgevoerd met het iPhone-upgradeprogramma, vind je je oude serienummer op het ontvangstbewijs dat je hebt ontvangen toen je het inruilde. je het hebt opgeslagen, vind je het in je e-mail door te zoeken naar Apple Store.

Op uw AppleCare+ aankoopbewijs

Als u uw iPhone met AppleCare+ hebt gekocht, vindt u uw serienummer op het AppleCare+-aankoopbewijs dat u bij uw telefoon hebt ontvangen. Zoek gewoon in uw e-mailclient naar AppleCare en het zou moeten verschijnen, ervan uitgaande dat u het hebt opgeslagen.

spookspel waar je een huis achtervolgt

Op internet of een ander Apple-apparaat

Als uw oude telefoon nog steeds is verbonden met uw account, maar verloren is gegaan of niet kan worden ingeschakeld, vindt u hiervan een overzicht in het gedeelte Apparaten van uw Apple ID. U kunt online inloggen op uw Apple ID en daar controleren, of u kunt op een andere iPhone of iPad op uw account tikken en naar beneden scrollen om een ​​lijst met uw apparaten te zien. Als je degene ziet die je wilt, tik je op de naam in de lijst en zie je het serienummer op de volgende pagina.